реклама

реклама

Депутату Черкаської облради від УКРОПу Олексію Давиденку погрожували фізичною розправою невідомі молодики в балаклавах. Інцидент стався зранку, 27 березня, коли укропівець знаходився біля свого авто. Депутат упевнений: такі дії з боку невідомих пов’язані з тим, що він є головою тимчасової комісії з розслідування фальсифікацій під час виборів до Черкаської облради у 2015 році.

thumb_9897_news_photo_big

«27 березня, близько дев’ятої ранку, коли я відчинив гараж і сів за кермо, щоб виїхати, позаду автівки з’явились два невідомі в балаклавах, імовірно озброєні. Вони почали кричати, щоб я не виходив із автівки та сказали, що я не повинен проводити комісію з розслідування фальсифікацій під час виборів 2015 року та взагалі маю вгамуватись. Після цього вони швидко зникли. Я викликав поліцію та слідчо-оперативну групу, надав усі пояснення. Правоохоронці склали протокол. Найближчим часом я звернусь із заявами до керівництва обласного СБУ та прокуратури. Заявляю, що команда УКРОПу не піде на примирення з фальсифікаторами і не зламається від погроз», – заявляє Олексій Давиденко.

28 березня відбудеться чергове засідання комісії в Черкаській облраді, де представники правоохоронних органів звітуватимуть про результати виконаної роботи. Фракція УКРОПу вимагає покарання замовників фальсифікацій під час виборів до Черкаської облради в 2015 році та вбачає відверте саботування розслідування справи.

Довідка УКРОПу. У ніч на 4 листопада 2015 року члени ТВК затвердили сфальсифікований підсумковий протокол голосування за кандидатів у депутати до Черкаської обласної ради. В УКРОПу та низки партій було відібрано близько 40 тис. голосів, які розподілили між партіями «БПП «Солідарність», «Опозиційний блок» та ВО «Черкащани». За тривалий час розслідування замовники фальсифікацій не встановлені. З головою обласної виборчої комісії Миколою Свергуновим та її секретарем Дмитром Жиляєви прокуратура мала намір укласти угоду, яка б передбачала не від 7 до 10 років позбавлення волі, а від 2 до 4 років.

Про це пише партійний сайт Укропу

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Пошливы 28.03.2018 16:57
Фигня всё это...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Михаил 28.03.2018 16:12
Смішний цей Давиденко. Думає, що ми повіримо в цю лобуду. Балаклавщики кричали, "сказали, що я не повинен проводити комісію з розслідування фальсифікацій під час виборів 2015 року та взагалі маю вгамуватись". В таких випадках діють швидко і на всякий випадок дають по почках. А поки промовиш таку довгу фразу, то дійсно може і поліція приїхати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Кеп 28.03.2018 11:32
Капееець, очолює комісію по виборам з 2015 року... і які наслідки роботи тієї комісії???? стидоба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Богдана 28.03.2018 11:20
Шановні автори! Ви, невідомо з чиєї подачі, абсолютно безпідставно записали ВО"ЧЕРКАЩАНИ" в цю "брудну компанію", яка фальсифікувала результати виборів.
У штабі ВО "ЧЕРКАЩАНИ" є результати паралельного підрахунку голосів, який на 99,9%
відповідає тій кількості отриманих голосів, які були і в сфальсифіковано му, і в "уточненому" під тиском "обкрадених" партій протоколах. Справа лише втому, що спотворення результатів на користь БПП і "Опозиційного блоку" і вкрадені голоси у "Свободи", "УКРОПУ", "Афганців" та інших партій, які набрали невеликі відсотки, вплинуло на загальний розподіл мандатів таким чином, що у "ЧЕРКАЩАН" виходило не 15, а 17. Наших голосів виборців як було до перерахунку, так і залишилось після перерахунку. "ТЩАТЕЛЬНЕЙ, РЕБЯТА", як казав Михайло Жванецький.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 007 28.03.2018 10:43
Кому ті ваші вибори вже потрібні? Історія, що придумав Давиденко смішна і схожа на комедійну кінострічку. Люди в балаклавах...., почали кричати....., втекли коли він сказав,що викличе поліцію..... :lol: :lol: :lol: Щось він забув додати, що вони стріляли по ньому з кулемета, а він ухилився від серії куль, гранати просто розривав руками, а злодіїв заспокоїв одним своїм поглядом і вони розкаялись. Давиденко майстер створення жертви відносно своєї персони.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Шерлок 28.03.2018 10:03
Ну, то кого підозрює "Укроп": БПП, (ж)опоблок чи "Черкащан"?
То в них же мордашки у "балаклави" не повлазять! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 ЧЕкаго на Дніпрі? 28.03.2018 09:47
Ах***ть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100