реклама

реклама

Як голови обладміністрацій дбають про дороги. У найближчі п'ять років на автошляхи в Україні планується направити близько 300 млрд грн із різних джерел. Уряд Гройсмана затвердив п'ять окремих бюджетних програм ремонту та будівництва доріг на 2018 рік і назвав, які з них приведуть до ладу в першу чергу.

При цьому голови обладміністрацій не надто щедро роздають обіцянки з приводу будівництва нових або латання повністю розбитих автомагістралей. Найбільше намірів на цю тему висловив голова Львівської ОДА Олег Синютка: три обіцянки виконав і стільки ж провалив.

Найчастіше водії скаржаться на відсутність доріг у Кіровоградській, Миколаївській та частково Одеській областях, інформує "Слово і Діло".

59003-1_uk_normal

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 ХХ 30.03.2018 19:16
Повинен сказати що всі голови брешуть. А Черкаський особливо. Дороги, які він назвав не просто у жахливому стані, їх просто нема. Холодний Яр, Сміла, Шпола це щось жахливе.. Взагалі ні одна дорога Черкащини не пригодна для використання. Після зими це усім видно. Звідки він візьме кошти на прокладення доріг, бо ремонтувати це просто викидання грошей на вітер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100