реклама

реклама

Головне завдання центру зайнятості – щоб кожен громадянин мав достойну роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які працюють на розвиток країни. Молодь, яка звертається до центру зайнятості в пошуку роботи, отримує комплекс послуг – від безкоштовної інформації та професійної консультації щодо вибору діяльності, місця роботи до розміщення власного резюме на інтернет-ресурсах обласної служби зайнятості та проведення он-лайн співбесід з потенційними роботодавцями», - повідомляє директор Черкаського районного центру зайнятості Олександр Гриценко.

Багатод.мама

З метою пошуку роботи до Черкаського районного центру зайнятості звернулася молода багатодітна мама, мешканка с. Хрещатик Оксана Галаєва. Завдяки активному відвідуванню жінкою семінарів з техніки пошуку роботи та її власному великому бажанню працевлаштуватися, фахівці центру запропонували жінці роботу на посаді листоноші в Черкаській дирекції ПАТ «Укрпошта» в с. Тубільці.

На цей час жінка успішно пройшла співбесіду та працевлаштована до поштового відділення. Після тривалої перерви у зв’язку з доглядом за дітьми Оксана відновила свою трудову діяльність та реалізовує себе на роботі.

Черкаський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100