реклама

реклама

В Золотоніському районі  триває щорічна акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Цьогоріч до акції долучилися понад 100 посадовців Золотонісього району на чолі з головою Золотоніської РДА Олександром Лісовим. Разом із вихованцями Кробівського шкільного лісництва та лісівниками самого лісництва було висаджено 18 тисяч сіянців сосни.

4

Для учасників акції це була гарна можливість долучитися до світу природи і відчути причетність до величної справи створення лісу власними руками. А для лісівників це – одна з нагод продемонструвати свою роботу і привернути широку увагу до потреб галузі і проблем навколишнього середовища.

Лісничі провели короткий інструктаж і показали, як працювати мечем Колесова та як правильно садити тендітні сіянці сосни. Усі взялися до справи з ентузіазмом. Дехто вже мав досвід посадки сіянців, а для декого така справа стала абсолютно новою.

- Роль таких заходів надзвичайно важлива. Адже це добра нагода долучитися до відтворення лісу. Та й сама акція для її учасників уже давно стала справжнім святом, згадка про яке залишається на довгий час, - наголосив голова РДА Олександр Лісовий.

Ще одна земельна ділянка Золотоніщини поповнилася молодими насадженнями майбутнього лісу, і через десятки років наші нащадки матимуть змогу насолодитися могутніми, крислатими соснами.

Про це інформує відділ внутрішньої політики Золотоніської РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100