реклама

реклама

Леоніда Подорогу, суддю Городищенського районного суду Черкаської області, тимчасово усунено від здійснення правосуддя на підставі рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя.

Про це повідомляє Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

max4491

Згідно з частиною другою статті 62 Закону України "Про Вищу раду правосуддя" суддя Городищенського районного суду Черкаської області Подорога Леонід Вікторович тимчасово усунений від здійснення правосуддя на підставі рішення Другої Дисциплінарної палати про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності із застосуванням до нього дисциплінарного стягнення у вигляді подання про звільнення. Суддя вважається тимчасово усуненим від здійснення правосуддя без ухвалення Вищою радою правосуддя окремого рішення.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Пильний 17.04.2018 19:27
Тільки одного усунули? А інші?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 ХХХ 17.04.2018 08:46
Останньою інстанцією є суд і саме він ставить останню крапку, винуватості чи не винуватості, законності чи не законності. В кожному суді є судді, які плювать хотіли на закон і приймають рішення те, яке комусь потрібне, але управи на них практично немає. Тільки незначну долю відсотка, таких суддів, звільняють, це просто щоб показать, що щось робиться, хоча цього заслуговують значно більше. Зокрема в Соснівському суді вже давно цього заслуговують Чечот,Бащенко ... . Суспільству не можна з таким миритись, коли водія, за будь-яке порушення ПДР притягують до відповідальност і, а судді, в чиїх руках находяться судьби людей, ні защо не відповідають. Кожному катюзі, має бути по заслузі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Кеп 17.04.2018 08:33
Да напишите уже что вменяют судье, чего такого натворил чуаак?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100