реклама

реклама

– Понад 10 тисяч жителів Черкащини уже обрали собі сімейних лікарів. З ними вони підписали відповідні декларації на обслуговування. І вже з липня медичні заклади почнуть переходити на нову систему фінансування. Тобто держава платитиме медзакладам та лікарям, до яких звертаються люди за допомогою.

Овчаренко-С.М Успіх кампанії, яка стартувала у квітні, залежить від нашої злагодженої роботи на місцях. Зокрема, працюємо над тим, аби громадяни мали оптимальні умови для вибору свого лікаря. Приміром зараз до електронної системи охорони здоров’я підключено 34 медичних закладів області й понад 260 лікарів.

Підписати декларацію з лікарем можна будь-коли. І діє вона доти, доки громадянин не вирішить підписати декларацію з іншим лікарем. Вибір медичного фахівця не залежить від прописки. Це значить, що люди не зобов’язані обирати дільничих лікарів. Примус у цих питаннях – не припустимий. Це основа принципу «гроші ходять за пацієнтом». Особисто ж закликаю кожного громадянина області відповідально обирати свого лікаря.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 ветеран 21.04.2018 04:12
А этому кренделю я советую со всем семейством подписать декларацию с проктологом,при смене власти без него не обойтись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 1 21.04.2018 00:32
хочуть загнати в ту хєрь, що будують на Можайці(сорі БЕНДЕРИ), Жековське поле як, як дорога до парку?Саме те ви вибрали.!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Оце спєц! 20.04.2018 21:53
Овчаренко, знімися з ручніка! Ти сам нічого не розумієш у медицині, а іншим розказуєш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Шарафутдінов Еркін. 20.04.2018 20:16
Що значить заклик відповідально ставится до вибору сімейного лікаря. Нехай пояснять. Що вони хочуть сказати слоаом відповідально.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100