реклама

реклама

 

Для розширення кругозору молоді про різноманітний світ професій Корсунь-Шевченківським районним центром зайнятості була проведена професіографічна екскурсія для 27 учнів старших класів загальноосвітньої школи №1 до ТОВ «Корсунь-Шевченківська швейна фабрика».

 

Старшокласники

Начальник відділу кадрів Ольга Бандурко розповіла дітям про історію створення підприємства, провела екскурсію по цехах, ознайомила зі специфікою та режимом роботи, технологією виготовлення одягу, вимогами до працівників та умовами оплати праці. Учні мали можливість побачити роботу працівників фабрики під час безпосереднього створення виробів.

Особливе захоплення у школярів викликали сучасні швейні машини привезені із Європи та плоттер - пристрій, який призначений для виведення лекал в графічній формі на аркуші паперу форматом А 0 та А 1.

По завершенню пізнавальної та цікавої екскурсії молодь отримала тканини різної форми та текстури для того, щоб на уроках трудового навчання спробувати виготовити власні вироби.

Екскурсія справила неабияке враження на дітей, про що свідчать слова учениці 9 класу Наталки Шевченко: «Відвідавши швейну фабрику та побачивши процес пошиття одягу від початку до кінця у мене розвіялись всі сумніви щодо мого бажання оволодіти професією закрійника».

«Зробити правильний вибір – значить обрати таку професію, яка потрібна суспільству, тобто затребувана на ринку праці. Крім того, вона повинна відповідати природним здібностям, знанням і вмінням. І найголовніше – обрана професія має приносити радість, достаток та задоволення», - підсумувала фахівець з профорієнтації районного центру зайнятості Ольга Лукашенко.

Корсунь-Шевченківський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #1 Корсуньська швачка 21.04.2018 19:24
Кров висисає оте остогиджене,
Прокляте нишком шиття,
Що паненя вередливе, зманіжене,
Вишвирне геть на сміття.

Де воно знатиме, що то за доленька —
Відшук черствого шматка,
Як за роботою вільна неволенька
Груди ураз дотика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100