В історичному урочищі Холодний Яр Черкаської області до Дня навколишнього середовища теж висадили понад дві тисячі саджанців червоного дуба.

Цієї зими ліси дуже постраждали від снігопадів і тепер потребують відновлення. Саджанці були закуплені за кошти місцевого управління лісового господарства. І цього року тут планують посадити різні сорти дерев на більш ніж 1200 гектарах. У акції брали участь і школярі, і чиновники, приїхав також народний депутат Сергій Рудик. Він анонсував новий законопроект, який дозволить відновити і зберегти ліси не тільки в Черкаській області, а й по всій Україні.

Про це повідомляють «Події тижня».

DSC_0752

"Буквально 10 днів тому ми в парламенті зареєстрували законопроектів сім штук, які комплексно стосуються однієї тематики - створення Державного лісового фонду, це аналог Державного дорожнього фонду, який має зберегти ліси по всій країні. Уряд традиційно спочатку проти, але я думаю, що нам вдасться його переконати. Мало говорити, що ми проти вивозу лісу-кругляку, що ми за обробку нашої деревини в Україні, що само собою зрозуміло і так має бути, треба робити от такі акції", - заявив Сергій Рудик, народний депутат України.

"Ми на сьогоднішній день взагалі проводимо не відновлення лісу, а створюємо новий ліс. Ліс на землях, які раніше не були задіяні під вирощування лісу", - підкреслив Олександр Дзюбенко, начальник управління лісового господарства в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Де зміни? 23.04.2018 11:04
Де зміни до Конституції, погодження всіх Законів до основи Держави, де Кодекси виборів? Не кожна кухарка може керувати державою, НЕ кожен може стати державотворцем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Проскура 22.04.2018 20:23
Клоун -балабол
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100