реклама

реклама

У рамках Акції «Випускник-2018» Корсунь-Шевченківський районний центр зайнятості запросив на професіографічну екскурсію до районного сектору Управління ДСНС України в Черкаській області 22 учні 8-х класів загальноосвітньої школи № 1.

Вогнеборці

Рятувальники ознайомили учнів із сучасною пожежною технікою, засобами пожежогасіння та розповіли про специфіку роботи пожежника-рятувальника, що сприяло розширенню уявлення школярів про цю професію.

Старший інспектор з надзвичайних ситуацій Євген  Расновський розповів про те, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, а також наголосив, що від їх швидкості та злагоджених дій часто залежить життя людей. Також звернув увагу учнів на  причини  виникнення пожеж, їх запобігання та правила поведінки під час пожежі.

Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з пожежно-рятувальними автомобілями, які наразі знаходяться у бойовому розрахунку. Юнаки та дівчата фотографувались поруч з технікою та мали можливість роздивитись костюми, в яких працюють пожежники.

вогнеборці 1

Класний керівник Катерина Кльопа зазначила: «Проведення професіографічних екскурсій має неабияке значення для старшокласників, адже для них, на разі, є досить актуальним питання вибору майбутнього фаху. Всі ці знання повинні допомогти учням краще зорієнтуватись у великому світі професій та обрати власну».

Про це повідомляє Корсунь-Шевченківський РЦЗ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100