Кінець квітня видався багатим на наукові досягнення студентства Уманського національного університету садівництва. Тривала і кропітка робота, яку проводили наукові керівники та самі студенти, дала свої позитивні результати.

1200x800-newsagro26.04.184.95f

Так, у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія», який проходив у Львівському національному аграрному університеті,  студентка-еколог Уманського НУС Єлизавета Заленська виборола диплом другого ступеня, а  учасники від університету  посіли ІІ командне місце. Підготовку студентів здійснювала доцент кафедри екології та безпеки життєдіяльності Тетяна Пушкарьова-Безділь.

Також наприкінці квітня на базі Уманського НУС проходила Всеукраїнська студентської олімпіада зі спеціальності «Садівництво і виноградарство», у якій в індивідуальному заліку перше місце посіла студентка УНУС Вікторія Іщенко, друге – студент нашого університету Анатолій Вовк, а в загальному підсумку команда студентів Уманського НУС очолила трійку лідерів.

Диплом ІІІ ступеня в рамках  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» отримала студентка 11 м-тз групи Уманського НУС Юлія Кольцова (керівник викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Валерія  Жєлєзна).

Вітаємо переможців та їхніх керівників і бажаємо творчої наснаги, натхнення та подальших яскравих досягнень!

Прес-центр Уманського НУС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100