З 27 по 30 квітня в місті Целє Словенія відбувся Чемпіонат світу серед студентів та Чемпіонат Європи з гирьового спорту. В змаганнях узяли участь найсильніші спортсмени світу та Європи, серед яких і збірна команда України. В складі цієї збірної був студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Хмільовий Валентин – вагова категорія до 70 кг. IMG-953541aa0f8acbc01b78e0cd9a2f36ba-V

 

Чемпіонат відбувся на високому рівні, всі учасники продемонстрували свої максимальні можливості.

Спортсменові УДПУ вдалось якнайкраще показати свою майстерність та чудову фізичну форму. Валентин виступав у п’яти номінаціях і в підсумку привіз зі Словенії п’ять нагород, з яких чотири – золотих! Наш студент став найкращим на чемпіонаті світу серед студентів, чемпіонаті Європи серед чоловіків в поштовху довгим циклом 2*32 кг,  чемпіонаті Європи серед чоловіків в двоборстві 2*32 кг, естафеті 2 хв. / 2*24 кг. В естафеті 2 хв./ 2*16 кг Валентин Хмільовий здобув срібну нагороду.

В підсумку збірна команда України здобула І загальнокомандне місце, обійшовши господарів змагань – словенців. Серед студентів наша збірна також стала першою, довівши ще раз, що в цьому виді спорту ми є найсильнішими.

Колектив університету вітає Валентина Хмільового з чудовим результатом, бажає і в подальшому лише перемог і якнайдовше залишатись на спортивній вершині!

Про це повідомляє прес-служба УДПУ.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Найщиріші вітання! 07.05.2018 11:29
Молодець, справжній український козак!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100