реклама

реклама

Від початку року невідомі особи викрали на ліфтах, які обслуговує Спеціалізоване ремонтно-будівельне підприємство «Черкасиліфт», обладнання, деталі якого виготовлені з дорогоцінних, кольорових та чорних металів, на загальну суму близько 503 тисячі гривень.

image.php Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради з посиланням на директора підприємства Петра Сороколєта.

– Ці злочинні дії викликають у мешканців багатоповерхівок численні скарги та незадоволення. А також – звинувачення на адресу працівників нашого підприємства, – нарікає Петро Іванович.

Водночас наводить приклад, який трапився на початку травня в житловому будинку по бульв. Шевченка, 409. Там працівниками ліфтової аварійної служби випадково – під час допомоги пасажиру, який застряг у кабіні ліфта, виявили в машинному приміщенні сторонню особу, яка демонтувала ліфтове обладнання. Своєчасно, повідомивши поліцію, та діючи спільно з нею, вдалося затримати крадія. Ним виявився невідомий, життєдіяльність якого ніколи нічого спільного з експлуатацією та ремонтом ліфтів не мала. Заяву та викрадені матеріали, як речові докази, передані в слідчий відділ поліції.

Також Петро Сорокалєт наводить перелік будинків, де були здійснені крадіжки ліфтового обладнання (див. нижче).

Нагадаємо, станом на 10 травня в Черкасах було відключено 13 ліфтів. Деякі ліфти зупинилися через викрадення необхідного обладнання, а деякі – через підтоплення водою ліфтових шахт чи через технічні несправності.

111_342

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Залізяка . 16.05.2018 14:17
Субам необхідно терміново позакривати машинні відділення. Та і іншим балансоутримува чам теж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100