реклама

реклама

З 29 травня по 3 червня у Черкасах відбуватимуться Всеукраїнські змагання бригад екстреної медичної допомоги з міжнародною участю «Черкаські медичні ралі – 2018». Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я і медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник.

1163820

image.php

За його словами, змагання зазвичай відбуваються у тому місті, яке стало переможцем минулого року. Оскільки минулоріч перемогла команда з Черкас, то тепер захід проводитимуть саме у нас.  5 років тому Черкаська міська станція швидкої допомоги була передана у підпорядкування області, тож формально організатором заходу є управління охорони здоров’я Черкаської обласної державної адміністрації, а також Міністерство охорони здоров’я України.

- Суть змагання така. Учаснику дається своєрідний виклик-маршрут. Водій, користуючись навігатором, їде за цим маршрутом. У кінці цієї точки є постраждалі, в них є певні легенди. Потрібно поставити діагноз, зробити правильні маніпуляції і транспортування. Потім виконане завдання оцінюється в балах, - пояснив Олег Стадник.

Відкриття заходу відбудеться 30 травня о 9.30 на Соборній площі Черкас. Після цього учасники попрямують до Черкаського аеропорту, де відбудеться конкурс водіїв. Змагання бригад екстреної медичної допомоги будуть проводитися 31 і 1 числа в різних точках Черкас. Усього у «Черкаських медичних ралі – 2018» візьмуть участь 40 команд з різних міст України та з-за кордону (Польщі та Литви).

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Жеребець 30.05.2018 16:19
Один із маршрутів буде поїздка до центру с. Геронимівка. :-) Мабуть екіпаж сразу відмовиться від участі в перегонах. :lol:
А якщо без смішок то ви там геть зовсім показилися? Чи в Черкассах більше немає куди грошей діти? Там грошей на зарплатню Швидкій М.Д. завжди не хватає а тут ще такий захід проводять. ГАНЬБА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Вова 30.05.2018 09:51
А дійсно хворі почекають??? Немає куди кошти діти? Це і за відрядження і за проживання і на харчування і на бензин. Позичаємо кошти по всьому світу, щоб потім їх так бездарно профукать. :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Роман 29.05.2018 23:05
Так ось для чого вулицю Гоголя ремонтують, виявляється! А як хвалилися, як хвалилися... Бо по інших же раніше "відремонтованих " і не ремонтованих вулицях на тій швидкості, щоб вкластися у нормативи, до кінця маршруту швидка може й недоїхати, розсиплеться по дорозі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100