реклама

реклама

У Черкасах трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі патрульного "Пріуса" та автомобіля "Хюндай". Про це сайту vikka.ua повідомила речниця Патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк.

3378651321325525136915093788221761355513856n

За повідомленнями правоохоронців, службовий автомобіль "Тойота Пріус" рухався на виклик ДТП з постраждалими по вулиці Грушевського. Патрульні їхали з увімкненими спеціальними звуковими та світловими сигналами.

Коли вони проїжджали перехрестя з вулицею Добровольчих батальйонів на червоний сигнал світлофора, то зіткнулися з автомобілем "Хюндай Акцент", який повертав ліворуч з вулиці Добровольчих батальйонів на вулицю Грушевського.

У результаті зіткнення автомобілі отримали механічні пошкодження, обох поліцейських госпіталізували до лікарні. Наразі їхній стан встановлюється. Водій "Хюндая" поки що по медичну допомогу не звертався.

Для належної фіксації події на місце ДТП було викликано слідчо-оперативну групу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Перехожий 30.05.2018 20:16
Цитую язон:
А можно уточнить, где и когда произошло ДТП, на которое так спешили пострадавшие?

Так тобі й скажуть. Я був свідком, як в Москві у 2 години ночі на абсолютно пустому перехресті стояв пожежний автомобіль із увімкненими маяками бо горіло червоне світло. Я розумію так, що пожежники мали чітку вказівку- на перехрестях не ризикувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Правдолюб 30.05.2018 20:14
Жодної інфо про ДТП на Грушевського з постраждалими не було. Вигадка, викручуються. Не пощастило Хюндай!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 язон 30.05.2018 13:00
А можно уточнить, где и когда произошло ДТП, на которое так спешили пострадавшие?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Рибак 30.05.2018 10:48
По зустрічній полосі і на перехресті, зі світлофором, на червоний! У цих "професіоналів" повністю відсутній інстинкт самозбереження! Пригальмовувати , хоч трошки треба перед перехрестям, не дивлячись, що у тебе "маяки" і СГУ. І, якщо після такого незначного "контакту", обидві пластмаски у лікарні, то вже точно- щось "хімічать", бо у них "зальот"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #3 Шарафутдінов Еркін. 30.05.2018 10:08
Спецтранспорту з включеними звуковими та світловими сигналами необхідно звільняти дорогу, навіть якщо у тебе зелений світлофор. А якби це Скора їхала з інфарктом. Там кожна секунда дорога і залежить чи виживе хворий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Гога 30.05.2018 08:31
Я не виправдовую водія "Хюндая", але однією з причин ДТП могло стати те, що патрульна поліція від самого початку створення взяла манеру завжди рухатись з ввімкненими проблисковими маячками, тому у пересічних водіїв "око замилилося" від постійного блимання патрульних машин і в екстренних ситуаціях на них вже просто не звертають увагу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Сотник 30.05.2018 00:58
Не позаздриш водію Хюндаю! Тепер весь надпрофесійний апарат потрульної поліції буде доводити правоту своїх дє.ілів-колег, які завжди, коли потрапляють у ДТП, виявляється, що поспішають на виклики! Тому, на місці власника Хюндаю, необхідно витребувати у цих "полісменів" офіційну інформацію- куди саме так поспішала ця "маса" на Пріусі. Тут говорить їхня Зоя Космодем'янська за якесь інше ДТП, ще й з постраждалими, на тій же вулиці! То де інфа про нього у пресі?! Зоя не напряглася дати, чомусь! Тому, достеменно необхідно з'ясувати - у який час сталось інше ДТП, на яке так поспішали ці патрульні; чи отримував інший патруль завдання на виїзд туди, а ці, можливо, їхали на допомогу; встановити точний час і т.і.... Сто пудово - вони вже дурять!!! Тому, що сам бачив (неодноразово), як патрульні, порушуючи ПДР, проїжджають перехрестя, включаючи мигалки вже, безпосередньо - на ньому. А ще - знайти надійних свідків, або відео - і до суду!!! Успіху, Хюндай!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100