реклама

реклама

На автомобільній дорозі загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса у Жашківському районі проводяться роботи з експлуатаційного утримання шляхопроводу на км 146+995.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, роботи з реконструкції цього шляхопроводу проводить підрядне підприємство ТОВ «МОСТ-Девелопмент», яке перемогло у тендері, надавши найбільш привабливу цінову пропозицію, що проводився у системі публічних державних електронних закупівель «ProZorro».

1

Попередньо комісією було проведене обстеження шляхопроводу, під час якого фахівцями було виявлено недоліки та пошкодження, визначено необхідний перелік ремонтних робіт.

Експлуатаційне утримання шляхопроводу передбачає ремонт прогонової будови мосту, захист від корозії бетонних та металевих конструкцій, ремонт деформаційних швів, ремонт залізобетонної плити проїзної частини, укріплення конусів мосту залізобетонними плитами, влаштування гідроізоляції проїзної частини та ремонт покриття та інше.

На сьогодні працівники підрядної організації вже провели частину ремонтних робіт і продовжують працювати.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей у місцях проведення ремонтних робіт. А також закликає водіїв бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди!.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100