Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора −канікули. Школи організовують літні табори задля змістовного та цікавого дозвілля дітей. Адже для багатьох, наступний навчальний рік - це рік нових знань, подій, досягнень та важливих рішень, які стосуються вибору професійного шляху.

Табір

Тож з метою формування в учнівської молоді відповідального ставлення до свого професійного майбутнього, директор Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Василь Ковальський провів профорієнтаційний захід для 56 учнів літнього табору відпочинку Верхняцької загальноосвітньої школи № 1.

Директор філії ознайомив школярів із різноманітними професіями, формулою вибору майбутнього фаху, охарактеризував ситуацію на ринку праці Христинівщини. Особливу увагу звернув на потребу місцевих роботодавців у робітничих кадрах.

«Проведення таких заходів дозволяє  збагатити знання учнів щодо професій та спеціальностей актуальних нині на ринку праці, цим самим допомогти у виборі свого професійного спрямування у житті. Адже хто володіє інформацією, той примножує свої можливості», - наголосив Василь Ковальський під час розмови з майбутніми випускниками.

На завершення юнаки та дівчата отримали корисні рекомендації щодо проходження он-лайн тестування, використовуючи Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри, сервіс якої знаходиться на офіційній веб-сторінці Державної служби зайнятості.

Христинівська районна філія Черкаського ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100