реклама

реклама

Вже 20 років поспіль впевнено крокує Україною Зліт студентських лідерів аграрної освіти, який розпочав свою ходу наприкінці минулого століття, у 1999 році. Нині ж ювілейний, ХХ зліт, має за честь приймати колиска освітніх традицій, мудрості, добра та любові, аграрний заклад вищої освіти з 175-річною історією – Уманський національний університет садівництва.

DSC_1808

Зліт лідерів – це унікальний форум кращих студентів в аграрній науці, зібрання однодумців, тих, хто у напруженій навчальній праці здобуває професії для роботи на землі. За роки проведення заходу у ньому взяло участь понад сім тисяч іменних стипендіатів Президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів України, обласних та районних державних адміністрацій, відмінників навчання, активних студентів, лідерів студентського самоврядування, видатних вчених і науковців.

Тож і цьогорічний зліт – подія загальнодержавного масштабу, адже до Уманського НУС прибули кращі представники молоді з усіх закладів вищої освіти аграрного профілю нашої неньки України.

Завітавши до одного з найстаріших і найавторитетніших аграрних закладів вищої освіти України – Уманського НУС, учасники заходу перейнялися неймовірною атмосферою, що панує у виші, а тому з задоволенням взяли участь в екскурсії «Знайомство з історією Уманського НУС» і в колоритній фотосесії.

Гостей заходу гостинно зустрічала перлина України – Національний дендрологічний парк «Софіївка», де проходило урочисте відкриття ювілейного Зльоту.

Привітати учасників знаменної події в аграрному житті України завітали почесні гості: директор Науково-методичного центру «Агроосвіта» Тетяна Іщенко, головний спеціаліст сектору освіти та кадрового забезпечення АПК Департаменту кадрового забезпечення та роботи з персоналом Інна Заєць, секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк, директор Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України Іван Косенко, голова наглядової ради НУБіП України, кандидат історичних наук, доктор політичних наук Микола Томенко, заступник директора з виховної роботи Технолого-економічного коледжу Білоцерківського НАУ Надія Єрохіна.

Також вітальні листи учасникам Зльоту надіслали міністр науки і освіти України Лілія Гриневич, голова Асоціації працівників аграрних навчальних закладів України «Украгроосвіта» Станіслав Ніколаєнко, голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, учасники регіонального культурно-мистецького фестивалю «З любов’ю до батьківської землі – 2018», що проходить у Вінницькому національному аграрному університеті.

Як символ миру, добробуту й єднання Заходу і Сходу, Півдня та Півночі нашої неньки України, ректору Уманського НУС Олені Непочатенко було вручено рушник єднання.

Прес-центр Уманського НУС

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100