За минулі вихідні на водоймах Черкаської області загинуло двоє людей. 8 червня близько 17:00 під час відпочинку на місцевому ставку у місті Ватутіне, пішов купатися та зник місцевий житель.

Рятувальники чергового караулу місцевої пожежно-рятувальної частини спільно з співробітниками національної поліції за допомогою гумового човна обстежили поверхню ставка, проте пошуки результату не дали. Згодом тіло 43-річного загиблого помітили місцеві жителі, які й підняли його на берег. Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

9 червня  о 14:50 в обласному центрі, на річці Дніпро в районі кафе “Марина”, під час купання втонув 40-річний місцевий житель.

О 17:40 тіло загиблого виявили та підняли на поверхню водолази комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано 32 пригоди, внаслідок яких 23 особи загинуло та 23 особи врятовано.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Дивно 11.06.2018 11:53
яких 23 особи загинуло та 23 особи врятовано.

Чомусь, коли люди гинуть на Сході від кулі, як герої, це пугає людей. Не пускають дітей до Збройних Сил, кричать за мир з Росією.
А порахуйте скільки гине на воді та в ДТП? І це не хвилює і не батьків, які купують і дають 20-річним сідати за руль, а потім до моргу.

11 червня 2018, 09:36 Новини Черкас та Черкаської області / Черкаські новини
Близько 5-ї ранку патрульна служба Черкас отримала виклик про те, що на перехресті вулиць Благовісної та Небесної Сотні сталася ДТП з постраждалими.
Внаслідок ДТП постраждав водій Volkswagen, пасажир 1998 р.н., та один пасажир 1985 р.н. загинув.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100