реклама

реклама

Днями відбувся семінар для голів первинних профспілкових організацій держлісгоспів Черкащини. На захід були також запрошені бухгалтери, казначеї профспілкових організацій.

Як зазначив голова Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Микола Опанасюк, мета семінару – обговорити актуальні питання, які турбують профспілки, визначити той перелік питань, який потребує досконального вивчення або ж проведення додаткового навчання.

DSC_0523

“Законодавство, нормативні акти постійно змінюються та доповнюються, тож маємо за цим слідкувати, щоб на професійному рівні виконувати усі поставлені завдання. Сьогоднішній семінар – це хороша нагода для вас висловити свої думки, власне бачення подальшої роботи, спільно прийняти рішення щодо обговорених питань”, – звернувся до присутніх Микола Опанасюк.

Щодо ведення бухгалтерського обліку у зв’язку зі змінами в Податковому кодексі України доповіла головний бухгалтер Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Ліна Косюк. Також детально  зупинилася на оформленні та веденні первинної документації.

Робота тривала у форматі питання-відповідь, тож кожен бажаючий мав змогу висловитися та отримати кваліфіковане роз’яснення.

У рамках семінару відбулося засідання Президії Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства, на якому затверджено ряд постанов останнього періоду щодо профспілкової діяльності.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Роботяга 18.06.2018 10:34
Дуже важливий семінар!!! Не уявляю, як би ми жили без нього.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100