Нещодавно в рамках «Днів відкритих дверей на виробництві», за ініціативи Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості організовано професіографічну екскурсію до Товариства з обмеженою відповідальністю «Комбінат баранкових виробів» для  17 учнів 7-8 класів загальноосвітньої школи № 2  м. Ватутіне за участю директора філії Світлани Бабенко та заступника начальника відділу надання соціальних послуг Ніни Крикун.

фото 1

Мета заходу - ознайомлення з професіями: кондитера, пекаря, машиніста тістообробних машин, укладальника-пакувальника, слюсаря-ремонтника.

Провідний інженер-технолог підприємства Лілія Міняйло радо зустріла юних гостей та запросила їх на екскурсію до виробничих цехів. Під час розповіді про особливості виробничого процесу Лілія Міняйло зазначила, що: «Комбінат являється потужним і сучасним виробничим комплексом. На сьогодні підприємство випускає кілька видів бубликів і соломку, а  також торти та тістечка. Місячний обсяг продукції складає близько 300 тонн. Продукція реалізується в усіх регіонах України, а також експортується до США, Канади, Австралії, Прибалтики, Польщі, Румунії, Молдови, Грузії та Азербайджану».

фото 2

Дітей познайомили з процесом виробництва вівсяного печива та соломки, показали склад готової продукції та поінформували про роботу щодо відвантаження готової продукції.

Начальник виробництва Оксана Ярмоленко розповіла про новації, які впроваджуються на підприємстві: «На цей час монтується експериментальна лінія, на якій будуть випускати снеки з різними добавками. Дещо збільшиться кількість робочих місць, а процес виробництва стане ще більш ефективнішим та продуктивнішим».

На завершення заходу директор міської філії Світлана Бабенко наголосила, що: «Вдалий вибір професії – це запорука того, що людина упродовж життя буде натхненно працювати і отримувати від своєї роботи велике задоволення, а щоденне самовдосконалення та пізнання нового – це тільки шлях вперед».

Ватутінська міська філія Черкаського ОЦЗ

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 А не замахнутся ли? 26.06.2018 23:45
Ватутинским баранкам на самого черкасского брецеля? Ведь производство этого народного смаколыка ну куда проще какого-то там бублика-безродного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100