реклама

реклама

Жителі вулиці Хіміча в Лисянці вирішили не чекати милостей від влади, а самі зібралися на своїй розбитій, як і більшість інших у селищі, вулиці, оцінили об’єм і кошторис робіт, зібрали по дворах гроші і взялися до діла.

250620182324282383815

Про це інформують «Вісті Черкащини».

На час, коли журналісти побували на вулиці, основна частина пошкодженого дорожнього покриття вже була відремонтована, причому так ретельно, що навіть досвідчений технолог не причепиться.

– Ми відчули, що спільно можна, як кажуть, і гори перевернути, – говорить організатор ремонтних робіт Василь Бесараб. – Всі пройнялися ідеєю покращити умови життя своїми силами. І це не останній громадський проект. Далі наведемо порядок біля криничок в урочищі Карлсбад, організуємо самовивіз сміття.

Василь Михайлович назвав поіменно всіх жителів своєї вулиці, які відклали на якийсь час свої власні справи і з ранку до вечора працювали на дорозі. Це Анатолій Мельник, Юрій Стребков, Олександр Гриценко, Валентин Хвостенко, Василь Павлюк, Валентин Романенко, Микола Білецький, Микола Кравчук. Допомогли будівельними матеріалами лисянський підприємець Володимир Сікало і директор Звенигородського держлісгоспу Анатолій Проценко.

Селищний голова Олександр Короленко підтримав громадську ініціативу жителів вулиці Хіміча, адже в місцевому бюджеті, попри плани і бажання, не вистачає коштів на ремонт доріг. А коли разом громада і влада, сказав він, візьмуться впорядкувати свій спільний дім, не будемо заздрити комфорту і затишку в європейських містечках.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Роман 02.07.2018 22:13
Цитую Думка:
А можливо варто перейняти цей досвід і людям самим відремонтувати дорогу Умань-Черкаси, а чиновники нехай і далі за свою бездіяльність отримують зарплати...

Так а нащо тоді нам ті чиновники? Краще ті гроші тоді замість їх немаленьких зарплат на ті ж матеріали для ремонту, наприклад, витратити! Гей, чиновники! Дограєтеся, що так і буде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Думка 01.07.2018 17:48
А можливо варто перейняти цей досвід і людям самим відремонтувати дорогу Умань-Черкаси, а чиновники нехай і далі за свою бездіяльність отримують зарплати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100