Учора в поліцію надійшло повідомлення про ДТП по вул М. Залізняка у Черкасах. Заявник повідомив, що сталось ДТП, винуватець зник з місця події, можливо, водій в нетверезому стані.

На місці події свідки розповіли, що водій автомобіля «Фольксваген Гольф» виїхавши на зустрічну смугу, здійснив зіткнення з ваз-2101, та зник з місця ДТП.

index

Під час патрулювання по вул. Залізняка 29/2 виявлено авто винуватця автопригоди, водій у той час здійснював поворот у двір будинку, де і був заблокований патрульними. Водієм транспортного засобу виявився черкащанин 1964рн.

При спілкуванні у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження освідування відмовився при свідках.

Складено протоколи ч1ст130 ст 122-4 постанову ч1ст122 та протокол за ст 124 КУпАП. Водія відсторонено від керування. Цікаво, що 29.06 на даного водія вже було складено протокол за ч1 ст130.

Про це інформують в патрульній поліції Черкащини

реклама

Коментарі  

 
+12 #1 Ольга 02.07.2018 08:28
Може, я наївна, може чогось не розумію, але як можна питати дозволу на проходження тесту на алкоголь у людини із ознаками сп"яніння, якщо ВОНА СКОЇЛА ДТП?? Невже не зрозуміло, що це дурня? Що необхідно зробити поправки в Правилах? То депутат п"яний їде, а з ним не можуть нічого зробити...А потім виправдовують на суді (доказу сп"яніння немає)...То якийсь нахаба, за яким треба ще ганяти по місту поліції...І ще не факт, що знайдуть. Якось живемо тепер, не боячись ні порушувати Правила та Закони, ні Бога.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100