Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених 3 ст. 358 КК України (підроблення офіційного документа, з метою використання його підроблювачем, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 4 ст. 358 КК України (використання завідомо підробленого документа), ч. 3 ст.15, ч. 1 ст. 190 КК України (незакінчений замах на придбання права на майно шляхом обману (шахрайство).

Прокуратура Досудовим розслідування встановлено, що житель Драбівського району, перебуваючи в приміщенні однієї із сільських рад, діючи з прямим умислом спрямованим на підроблення офіційного документа,  а саме заповіту, з метою використання його в подальшому для отримання права власності на майно шляхом обману, а саме на дві земельні померлої в графі «Підпис заповідача» та рукописні написи «Текст заповіту прочитаний мною особисто, його зміст та умови відповідають дійсним моїм намірам» у двох примірниках заповіту на свою користь.

Він же, продовжуючи свій злочинний умисел спрямований на придбання права власності на майно шляхом обману, а саме на дві земельні ділянки по 2,61га кожна та житловий будинок, достовірно знаючи, що офіційний документ, а саме заповіт є підробленим, подав до суду позовну заяву «Про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини», та додав до неї в якості додатку копію підробленого заповіту на свою користь, однак з причин, що не залежали від його волі, не вчинив цих дій, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця, а саме: у зв'язку із поданням сільським головою до органів прокуратури повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.

Обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до суду та вказаній особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі до 5 років.

Про це повідомляє Золотоніська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Старий 03.07.2018 17:33
Так вчинив злочин чи по "незклежних причинах?"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Шарафутдінов Еркін. 02.07.2018 23:07
Блін. Язик зламаєш і звивини переплетуться , читаючи цей юридичний текст. І все рівно не до кінця зрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100