реклама

реклама

Літо – це чудова пора канікул, коли діти відпочивають та оздоровлюються. Проте, фахівці не втрачаючи часу, і навіть в цей безтурботний для учнів період, продовжують проводити з ними профорієнтаційну роботу.

100_8987(1)

Традиційно місцем зустрічей з школярами в літній час є оздоровчі та пришкільні табори. Проведення профорієнтаційної роботи з шкільною молоддю під час канікул дає можливість вже сьогодні з’ясувати професійні вподобання,  сформувати інтерес до професійної діяльності майбутніх випускників. Щоб літо пройшло з користю  обласна служба зайнятості проводить різноманітні групові та масові заходи профорієнтаційного змісту. Оскільки, діти знаходяться на відпочинку, щоб не обтяжувати їх академічними формами роботи, заходи проводяться в інтерактивній, цікавій та пізнавальній формі.  Так, впродовж червня поточного року вже проведено 43 зустрічі в таборах області, в яких взяли участь понад 2000 учнів, і це лише за перший літній місяць.

Робота в цьому напрямку активно продовжується задля розширення уявлення дітей про нові та перспективні професії, формування відповідального ставлення до вибору професії, пізнання себе та своїх можливостей.

Відділ організації профорієнтації ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100