реклама

реклама

8 та 9 вересня 2018 року у Черкасах відбудеться фестиваль вуличної їжі. Захід проходитиме у сквері за Будинком рад та по вулиці Хрещатик між вулицями Байди Вишневецького та Лазарева.

image.php1 Відповідне рішення ухвалив черкаський міськвиконком, повідомляє сайт Черкаської міської ради.
Під час фестивалю заплановано проведення таких заходів:
• майстер-класи з бойових видів мистецтв, фітнесу та з образотворчого мистецтва (handmaid);
• ярмарок сувенірної продукції Черкащини та атракціони;
• Food Zone – реалізація відвідувачам фестивалю якісної вуличної їжі;
• в розважальній зоні плануються виступи декількох музичних гуртів.
Крім того, розглядається пропозиція щодо встановлення рекорду України з приготування найбільшої картопляної зрази, з залученням представників агенції «Рекорди України».
- Мета цього заходу - популяризувати у місті сучасний формат організації вуличного харчування та відійти від стереотипів про неякісне харчування поза домівкою. Адже вулична їжа у світі – це якісно, смачно, популярно. Фестиваль надасть можливість жителям та гостям міста відчути позитивну, небуденну атмосферу, цікаво провести вихідні, - говорить організатор фестивалю, директор КП «Черкаські ринки» Тарас Кібало.
Фестиваль планується провести без залучення бюджетних коштів. Окрім цього, організатори під час заходу хочуть провести благодійний аукціон.
Згідно з рішенням виконкому, рух транспортних засобів вулицею Хрещатик між вулицями Лазарева та Байди-Вишневецького буде заборонено з 18:00 год. 07 вересня до 22:00 год. 09 вересня 2018 року для підготовки та проведення фестивалю.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100