реклама

реклама

19 липня у Черкасах відкрили черговий проект-переможець "Громадського бюджету Черкаси" - "Бібліотека згуртовує громаду". Бібліотека-філія № 7 для дорослих, що у мікрорайоні "Дніпровський», отримала сучасну мультимедійну систему, за допомогою якої можна буде провести вуличні акції та заходи, презентацію книги, подивитись та обговорити документальний фільм, а можливо, в мікрорайоні навіть з'явиться кіноклуб.

biblioteka2

Напередодні відкриття систему випробували мешканці мікрорайону в рамках проекту «Безпечна громада - спільна відповідальність». Це є підтвердженням того, що кошти використані для громади і дотримано принцип загальнодоступності.

biblioteka3

Під час презентації проекту-переможця «Бібліотека згуртовує громаду» присутнім розповіли про ідею виникнення партиципаторного бюджету, чотирирічний досвід Громадського бюджету Черкаси та цьогорічні умови участі у програмі.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Щукарь 22.07.2018 15:08
А що за пацик на фото? Від якої він партийної сили? Таке у місті творится, таке враження що Юлії Тимошенко дозволоили 2 роки безкоштовно розміщувати такі не дешеві бігборди. Хоча можливо, вона ж як сирота. Ні свого житла не має, тільки автомобіль запорожець :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 ПаркПартціпаторногоПеріод 22.07.2018 12:05
Приятно удивило колличество присутствовавши х, просто не поместившихся в кадры.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Нью-Дніпровський район 22.07.2018 11:54
Можливо, в мікрорайоні навіть з'явиться кіноклюб, до якого на кінопокази фільмів для дорослих, потягнуться міжгалактичні кораблі з зеленою малечею інших цивілізацій тереторіогромад ського масштабу. Звісно, якщо встигнуть з ямковим ремонтом повітряних ям на всих дорогах Всесвіту, що ведуть до нього. М'яч бюджету побудови нового космопорту, на полі владців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100