На Центральному стадіоні планують розмістити криту льодову ковзанку під назвою "Слайз".

1532427680-3

Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар, пише «zmi.ck.ua».

За його словами, конструкція буде не постійною, а тимчасовою.

"До міської влади звернулися підприємці, які вже реалізували подібні проекти в інших українських містах, зокрема в Кропивницькому. Для міського бюджету це не коштуватиме жодної копійки. Навпаки - КП "Центральний стадіон" зможе заробляти кошти з оренди території.  Окрім того, ми отримаємо льодову ковзанку високого рівня, на якій зможемо приймати всеукраїнські змагання із хокею та фігурного катання. Тим самим ми зробимо ще один крок до перетворення Черкас на спортивну столицю України", - зазначив Юрій Ботнар.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Дурімар 24.07.2018 22:46
Заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар вже наопікувався тролейбусним парком, що він у повній дупі і потребує, як мінімум 20 мільйонів дотацій не на життя та процвітання, а щоб жевріти до виборів.
По друге - не ввели у експлуатацію школу ДЮСШа (хоча вже переможні реляції про якийсь гімнастичний зал лунають). Лунать лунають, але це повинні були зробити ще півтора року назад. Бобік так би і здох, але тут кримінальна справа і треба хоч гімнастичний зал з півторарічною затримкою, з побєдними и рекорними реляціями мера сдати. Бо ж посадють? Тепр сдадіон, Але ж де растанули майже 6 мільйонів на запасне футбольне поле, що на відстані 200 метрів від майбутньої льодової ковзанки? А вони за ковзанку вже беруться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Шурик 24.07.2018 19:48
Пусть почитает «12 стульев» , главу про «Нью Васюки».
Долой кугутов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Згадаємо 24.07.2018 18:06
Льодовий палац разом з Гурою гу-гу? Чи можливо його відкрили десь на вілі на Кіпрі?Ботнару слабо сказати скільки міліонів вбухали тільки в нереальний проект ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 иван 24.07.2018 14:38
А на тротуарах уже катков не будет???А футбольное поле сдать в аренду под посадку картофеля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100