Золотоніським міськрайонним судом засуджено 22-річну дівчину за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України, а саме: відкрите викрадення чужого майна (грабіж).

Прокуратура В судовому засіданні встановлено, що жителька м. Золотоноша, перебуваючи в приміщенні магазині «Я і мама», що розташований в м.Золотоноша, діючи за раптово виниклим умислом, спрямованим на незаконне заволодіння чужим майном, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій та бажаючи настання їх наслідків, умисно, таємно, з корисливих мотивів, шляхом вільного доступу з вітрини магазину викрала продукти дитячого харчування, продукти побутової хімії та в подальшому, коли її дії  були виявлені продавцем, остання продовжила свій злочинний умисел та усвідомлюючи, що її дії помічені зникла із приміщення магазину з вищевказаними товарами, чим завдала потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму 833,13 грн.

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив злодійку за ч. 1 ст. ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж)), призначивши покарання у виді штрафу.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Ван Гог 01.08.2018 08:18
Уже встановлено, що найбільше крадіжок в маркетах здійснено...пенсіонерами...Старенькі бабусі і дідусі крадуть...їжу...Один з маркетів навіть організовував акцію роздачі продуктів пенсіонерам...Старенькі брали їжу і плакали...Країна загнала пенсіями своїх пенсіонерів в сміттєві баки та в кримінал...А тут мати взяла їжу для дитини, так, не вкрала а взяла...не правельне трактування події...І вирок в принципі (по людській моралі)повинен звучати так:"Зобовязати чиновників соціальних служб...міську раду і т.д.нагодувати, обстежити,надат и допомогу, організувати соціальний захист і т.д". Ну це там де державі потрібні нормальні громадяни країни. А тут вирок знову заставляє жінку іти красти...щоб штраф заплатити. Одні їдять щоб жити, інші живуть щоб їсти...Дві паралелі, два полюси, нам один одного не зрозуміти...Грьобані олігархи, хватить жрать в два горла...двох життів не буває...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Прокурори п...и 31.07.2018 14:37
Прокурори тварі продажні!!!А засудити побільшу рибку ?Ні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Всим по заслугам 31.07.2018 13:51
Цю *уку посадить на довічне! Грабіжниця відкрито заволоділа дитячими харчами для голодної дитини... А як свинорилий чиновник, або суддя бере хабар у 800 тис. зелених, то він не грабіжник, він корупціонер, він нещасний не мав злого умислу і не усвідомлював своїх дій, рахуючи їх не суспільно небезпечними. Таких судить нізя... Цинізм і суть сьогодення. Полісмени поставили жирну палку про розкриття тяжкого злочину, а прочерк видав гарячу новину...І ніхто навіть не задумався, чому ця молода жінка так поступила, що її до цього спонукало. Всі добросовісно зробили свою справу. Палата №6.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100