Ним виявився 42-річний житель Черкас. За його словами, він придбав пістолети через мережу Інтернет ще півроку тому для власних потреб. Наразі відкрито кримінальне провадження.

Zbroz_1

До оперів Черкаського відділу поліції поступила інформація про черкащанина, який  зберігає вогнепальну зброю з метою збуту. Під час перевірки інформація підтвердилась. Його знайшли на одній із зупинок Черкас, коли чоловік здійснював посадку в міжрейсовий автобус. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили, два пістолети марок «Zoraki» та «Blow» з глушником, які мали ознаки переробки, 4 патрони  та 2 гільзи. За його словами він пів року тому придбав їх через мережу Інтернет для власних потреб.

Zbroz_2

Наразі вилучені вогнепальні предмети направлені на дослідження та встановлюється справжня мета їх придбання. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Ван Гог 06.08.2018 13:31
Мабуть дуелянт...або секундант...зараз не розбереш...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100