3 серпня у Черкасах по вул. Г Дніпра трапилась ДТП. До патрульної служби надійшов дзвінок про те, що автомобіль «БМВ Х6» вдарив два припарковані автомобілі та хотів покинути місце ДТП, після чого небайдужими жителями був нібито затриманим.

ДТП Прибувши на місце події, патрульні виявили автомобіль «БМВ Х6», який, рухаючись заднім ходом, не впевнився в безпечності та скоїв наїзд на припаркований автомобіль «Мітсубіші Лансер102», який у свою чергу від удару здійснив зіткнення з поруч припаркованим автомобілем «Форд С-макс».

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції України в Черкаській області.

Свідки цієї події одноголосно стверджували, що за кермом «БМВ» перебував громадянин, як пізніше вдалося встановити, 1982 р.н.

Сам чоловік все заперечував та стверджував, що то автомобіль сам покотився і вдарив інші автомобілі, то за кермом перебувала його дружина, то товариш, який приїхав після патрульних і який хотів взяти на себе відповідальність за вищевказану подію.

Опитавши всіх свідків події, а їх було 5 осіб, було встановлено, що за кермом на момент ДТП перебував саме той водій. Після чого було складено схему автопригоди, відібрано пояснення у всіх учасників події, на водія складено протокол за ст.124 БД 170501, а оскільки в останнього були явні ознаки алкогольного сп’яніння, освідовано в ЧОНД (1.8 проміле), склали ще і протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100