Ситуацію у дитячому садочку №54 м.Черкаси, де досі немає регуляторів температури і з кранів тече вода в 90 градусів, що загрожує здоров’ю малечі, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко назвав критичною. І такою, що вимагає термінового втручання міської влади Черкас.

38612414_679895072347114_8189604615939948544_n „Міський голова має терміново зібрати нараду. Це критична ситуація і необхідно прийняти відповідні рішення на виконкомі. В нас була схожа ситуація в Канівському районі. Повірте, спогади неприємні. Публічно звертаюся до міського голови, щоб він забезпечив всю необхідну роботу у підготовці міста до опалювального сезону”, - сказав Юрій Ткаченко в ході сьогоднішньої координаційної наради в ОДА.

За словами заступника міського голови Черкас Ігоря Коломойця, питання з садочком №54 – на особистому контролі.

„Разом із бюджетною комісією провели нараду і близько 3 млн. грн. виділили на забезпечення всіх дитсадочків і шкіл лічильниками тепла. Надіюся, що до початку опалювального сезону ми постараємося їх встановити”, - запевнив Ігор Коломоєць.

Нагадаємо, про згадані проблеми у дитсадку №54 на нараді у міськраді сьогодні озвучив директор КП „Черкаситеплокомуненерго” Павло Карась. Він висловив занепокоєння щодо підготовки до опалювального сезону закладів освіти в Черкасах.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100