Сьогодні смілянські водії обговорюють «радісну подію» - нарешті на вул. Мазура заїхала спецтехніка і почались хоч якісь ремонтні роботи.

2018-08-06-дорога1

Кореспонденти «Сміла.ua» відразу вирушили на місце події, щоб дізнатись подробиці.

В.о. майстра бригади ремонтників черкаського підприємства «Колтехтранс» розповів:

«Сьогодні вирізаємо асфальт до мосту. Залишаємо хороші шматки дороги, погані ділянки із зруйнованим покриттям виріжемо. Завтра проведемо підготовку до асфальтування. Потім заасфальтуємо. Також приберемо погані старі бордюри і встановимо нові. Зробимо нові ливнівки.

Поки що ми отримали завдання – відремонтувати ділянку до мосту. Як далі буде – вирішуватиме керівництво. У нас – черкаська фірма, черкаські робітники. Оцю свою ділянку ми відремонтуємо якісно. Зрізний асфальт ми відвозимо у СКП «Комунальник», там його використають для інших потреб».

2018-08-06-дорога

Перед початком ремонту дороги поставили відповідні дорожні знаки. Але водіям треба бути обережними – досить важко об’їжджати цей нерегульований шматок дороги.

Хід ремонту постійно контролюють працівники управління ЖКГ. Цікавляться ходом робіт члени виконавчого комітету та небайдужі сміляни.

2018-08-06-дорога2

Ремонт ведуть за бюджетні кошти. На цю ділянку виділили більше трьох мільйонів гривень. Проте під час тендеру вдалося зекономити. Черкаська фірма пообіцяла зробити ремонт приблизно за 2 млн 900 грн.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 WTF 07.08.2018 09:49
Хоть что-то, хоть где-то...

Лед тронулся, а уже конец лета?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100