Єдиний регіональний портал адмінпослуг Черкаської області презентували сьогодні в ОДА. Тут можна отримати інформацію про адміністративні послуги та замовити їх у режимі он-лайн.

title Такі портали створено, крім Черкащини, лише в кількох областях – Волинській, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській. Завдяки новому сервісу черкащани матимуть доступ до повної та актуальної інформації про адміністративні послуги (280 послуг), зможуть подавати заяви в режимі реального часу, а також отримувати послуги онлайн (нині доступні для замовлення 30 послуг).

„Нашою метою є створення єдиної точки доступу, де громадяни та бізнес можуть отримати вичерпну інформацію про адміністративні послуги та замовити їх онлайн, – сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Ми рухаємося до європейських стандартів якості надання адміністративних послуг. Для громадян і бізнесу Єдиний портал – це пришвидшення та спрощення отримання адмінпослуг і зменшення можливості для проявів корупції, а для органів влади – це підвищення ефективності їхньої роботи та збільшення довіри громадян”.

Створення такого порталу адмінпослуг стало можливим завдяки впровадженню на Черкащині електронного документообігу. У системі вже працюють обласна державна адміністрація, 10 районних адміністрацій, міськвиконкоми Умані та Канева.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Жеребець! 10.08.2018 09:34
Хлопці з Силіконової долина зробили цей сайт? Мабуть перельоти туда сюда також проживання в отелі і харчування входить в ці 400 000 тис. грн. Ну хлопці, зарас би в 2018 році розповідати скільки коштів пішло на створення такого от сайту у вік цифрових технологій ну ви геть би там постидалися. :-|
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 простий юзер 10.08.2018 07:07
15 тисяч зелені за такий простенький сайт?! це простр жах!!! ніяких так елементів електронного документообігу немає: місцеві органи надають адмінпосоуги лишень вживу; є можливість перенаправлення на сайти міністерств,які реально надають послуги через Інтернет. як висновок - жах! відкати, договорняки, корупція. такий сайт й студенти навіть політеху як курсач могли б безкоштовно зробити або залучили б донорські кошти (спонсори,гранд и)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Галина 08.08.2018 10:57
так це ж департамент реніонального розвитку на чолі з Карманником руку приклав до цієї "благородної" справи: судячи з рішення обласної ради N 13-18 на цей свйт виділено 400 тис.грн. ось так наші кошти й розходяться на сайтики всякі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100