Сьогодні зранку депутати Черкаської міської ради провели демонстративну акцію – зібралися на сесію без міського голови і секретаря. До сесійної зали прийшло 17 народних обранців під головуванням екс-секретаря Олександра Радуцького.

sesiya-600x362

Звісно, засідання проігнорували політичні соратники Анатолія Бондаренка з “Батьківщини” та Ярослава Нищика із “Свободи”, а також підлеглі мера за посадами. Не з’явились і представники “Черкащан”, повідомляє «Двін».

“Громадянська позиція”, “Вільні демократи”, БПП та “Радикальна партія” прийшли майже у повному складі.

“Якби із “Свободи” та “Батьківщини” прийшли депутати та прийшов міський голова, то сесія б відбулася. Тому заяви Анатолія Бондаренка, що депутати не можуть зібратись на сесію – обман!” – заявили депутати.

Депутати також звернуться до правоохоронних органів з приводу того, що міський голова порушує чинне законодавство, не збираючи сесію, бо вона має збиратись раз на місяць, а не збирається – вже два.

“Тим більше, що частина депутатів – працевлаштованих в мерії, мають бути на роботі, тож пропустити сесію не можуть, бо і відпустці вони не можуть бути всі одночасно”, – додали виступаючі.

Народні обранці також закликають всіх прийти на 14.00 в готель “Дніпро”, щоб підтримали продовження наступного пленарного засідання, адже не збирання сесії відобразиться на житті міста вже з 1 вересня, оскільки не буде фінансуватися низка важливих програм.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Дональд Трамп 10.08.2018 11:33
Черкащане,как долго вы будете заниматься критиканством,п олгорода под стены мэрии и к чертовой матери этих ... в Днепр,эта публика цинично и нагло издевается над горожанами,зная ,что мы,кроме критики и разговоров ничего предпринять не можем .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Ван Гог 10.08.2018 11:03
Заправляють цим парадом і мутять воду ну максимум три - п'ять депутатів, інші просто "заручники" ситуації. Звісно основна скрипка за "паріхмахтєром Толіком, який стриже всіх під ноліки"))),але зараз депутатський корпус і повинен показати свою "здатність" до самоврядування, вказавши конкретно від кого всі біди в місті, провести сесію, вирішити всі нагальні питання, щоб залишитись в історії Черкащини хоч щось, позитивне...добре...світле...Позбавитись від громадської оцінки депутатського корпусу в рамках роботи (вірніше бездіяльності)с ера-мера-кастрюлі та його соратників. Не мер контролює депутатів, а депутати мера...треба змінювати вектори бездумного підпорядкування ...Депутати, все в ваших руках, так жити далі не можна...(((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Шарафутдінов Еркін. 10.08.2018 09:00
Дурью маються наші слуги народу. Бабло ділять зі скандалами. Гроші люблять тишину і спокій. А тут команда придурків гвалт піднімає. Нерозумно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Любов Майборода 09.08.2018 12:19
Події, які відбуваються в міській раді, не роблять честі Черкасам. Черкащани демонструють свою НЕЗДАТНІСТЬ до самоврядування. Нащадкам Тараса Шевченко, Богдана Хмельницького, Холодноярців, В`ячеслава Чорновола має бути соромно. Всім нам треба зробити крок назад у сварках і крок вперед в пошуках компромісу. НЕ МАЄ ПРОБЛЕМ, які не можна вирішити. В країні війна і російська п`ята колона прагне реваншу, як і сто років тому. Невже ви не розумієте крихкість української незалежності? Закликаю міського голову і депутатів ПОВАЖАТИ ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ черкащан і забезпечити роботу ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100