Органами прокуратури області належно забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення, стосовно працівника одного із лісництв області.

098765434567890 Судом визнано обґрунтованою позицію прокурора про те, що вказаний посадовець порушив вимоги антикорупційного законодавства та після набуття у власність автомобіля «Chevrolet Niva» вартістю 170 тис. грн. не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані, що зумовлено купівлею вказаного автомобіля.

Постановою Золотоніського міськрайонного суду від 08.08.2018 зазначеного посадовця визнано винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцію, та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1 700 грн.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Михайло 11.08.2018 17:00
Працівник лісництва купив вітчизняну машину, підтримав українського виробника. Що в цьому поганого? Краще ховати гроші в дуплах дерев? І їздити на пошарпаній копійці? 170 тисяч - це 5-6 машинок лісу, які сотнями бороздять простори Золотоніщини кожен день. А штраф 1700 гривень для працівника лісництва - це 1куб м лісу. Отака боротьба прокуратури з корупцією - курям на сміх.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100