реклама

реклама

“Черкаські Мавпи” долучилися до спортивного дійства, що відбувалося на території Центрального стадіону на День незалежності в Черкасах. Гравці основної команди, дублю та юнацьких команд разом із відвідувачами заходу позмагалися в конкурсах, а оновлений склад Golden Ladies презентував новий номер.

40088291_2133609796862764_2766164972500156416_n

Всі бажаючі могли не лише долучитися до свята, а й сфотографуватися із чемпіонський кубком, повідомляє прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

IMG_8782

“Сьогодні на своїй локації ми проводимо презентацію ”Черкаських Мавп”. Ми представлені виконавцями із дубля, дітьми із молодшої, середньої та старшої вікової групи. Також сьогодні завітали на захід і гравці основної команди, які стали чемпіонами. Вони привезли із собою чемпіонський кубок, з яким зможуть сфотографуватися всі охочі. Звичайно, це не вся родина, але вже по цих сегментах можна уявити, що із себе являють “Черкаські Мавпи” як клуб”, - розповідає директор “Черкаських Мавп” Володимир Гриценко.

Група підтримки команди Golden Ladies презентували новий номер своїм оновленим складом.

IMG_8801

Опісля дівчата провели майстер-клас для всіх бажаючих. Участь в ньому також взяли і гравці першої команди “Мавп”, що прибули на свято: Іван Ткаченко, Нікіта Руслов та Ігор Чумаков, який повернувся до команди.

Далі гравці основи, дублю та юнацьких команд разом із відвідувачами заходу сформували 4 команди і позмагалися в спортивних конкурсах. До гравців першої команди тут долучився і Дмитро Скапінцев.

IMG_8805

“Дуже приємно долучитися до цього і взяти участь в цих конкурсах. Тому що це сприяє популяризації спорту. Я можу лише сказати, що не варто соромитися, треба розслабитися і долучитися до свята”, - розказує Ігор Чумаков.

На завершення заходу всі мали можливість сфотографуватися із чемпіонським кубком та гравцями “Черкаських Мавп”.

IMG_8798

Нагадаємо, новий баскетбольний сезон стартує матчем за Суперкубок України в Черкасах. Гра відбудеться 23 вересня о 14.00 на майданчику ПС «Будівельник». Продаж квитків на матч уже стартував. Також вже можна придбати і сезонні абонементи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100