реклама

реклама

26 серпня об 11:45 в селі Балаклея Смілянського району, на вулиці Миру сталася дорожньо-транспортна пригода, яка мало не спричинила екологічне лихо.

1

Про це повідомляють в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Вантажний автомобіль МАЗ, який перевозив цистерну з мінеральними добривами карбамідо-аміачну суміш (КАС-32), врізався у металевий відбійник, внаслідок чого з цистерни на проїжджу частину почало виливатися концентроване мінеральне добриво. Розлита хімічна рідина почала витікати до місцевого ставу. Аби зменшити загрозу для екології, фахівці смілянської пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події провели розбавлення хімічного розчину і до ставка потрапило вже не концентровані мінеральні добрива.

Загалом внаслідок ДТП стався вилив близько 8 м. куб. рідини.

3

реклама

Коментарі  

 
0 #4 [email protected] 30.08.2018 14:01
Браво,ДСНС!!! У ставку було мало води і вони привезли ще пару відер і суміш стала мінералкою!!! Отак дурять вас і в малому і в великому!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ван Гог 28.08.2018 10:49
Бідні Сміляни...що за прокляття на їх голови, ні доріг, ні тепла, ні чистої води,
ні влади ні мера...а тут ще й отруїли...Ще раз, змініть герб мста, бо дивлячись на нього, щоб не розповідали, а зразу бачиш...все зламано і сумно...Явно відчувається психо-генетичний нарив у громаді, відсутність лідера, безтолковість, але на всю громаду десь точно залишилось декілька чоловік при памяті)))Знайді ть їх, попросіть нехай вирішать проблеми...а ні то зовіть когось з інших міст чи сіл...Тільки не з Черкас...і не Толька...бо той швидко зробить із Сміли Лисянку і надасть Смілі статус великого села...як у нас в Черкасах...))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 WTF 27.08.2018 17:21
Госпадиии!

Журналисты, не лепите сенсации где ее нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Грінпіс 27.08.2018 17:03
Взагалі то потрібно такі речі не розбавляти, а ізолювати і збирати. Побачте як "зрадіє" риба, що її травонули не концетрованою сумішшю, а розбавленою. Ну розбавили ту отруту пожежники у двічі, можливо, але це ж не в десять чи сто разів так і що? Досить одного мішка селітри, щоб у ставу здохла вся риба. Раки вже напевно полізли на берег, а риба завтра спливе до верху черевом. Ще потрібно дивитися куди впадає вода із цього ставу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100