реклама

реклама

Теплий вересень знову повернув школярів в стіни рідної школи,  нагадавши про необхідність здобувати нові знання, які будуть надійною опорою в  майбутньому  самостійному  житті, зокрема при виборі професії. Саме на цьому життєвому етапі молодь потребує підтримки і кваліфікованої допомоги.

З метою популяризації профорієнтаційних послуг служби зайнятості та допомоги молоді у побудові життєвих перспектив, фахівцем з профорієнтації Драбівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Володимиром Педашем була проведена зустріч з учнями 9 класу Нехайківської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів.

Драбів

На заході йшла мова про реалізацію Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації на 2017-2020 роки  та була проведена бесіда стосовно готовності  школярів до свідомого вибору професії, що включає в себе психологічну і практичну складові. Разом з учнями було розглянуто формулу вибору професії «Хочу. Можу. Треба.» та проаналізовано її особливості.

«Діти дійшли висновку, що слід враховувати сформованість професійних інтересів, збалансованість навичок та здібностей, а також стан ринку праці. Лише проаналізувавши всі ці аспекти можна зробити вдалий і головне свідомий вибір професії», - зазначив Володимир Педаш.

Драбівська районна філія Черкаського ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100