«Черкаські Мавпи» уклали угоду з чорногорським захисником Іваном Кольєвічем. Баскетболіст покликаний замінити в складі команди травмованого Вілла Соломона.




28-річний Іван в сезоні 2008-2009 вже виступав у складі нашої команди. Тоді він став одним із найрезультативніших баскетболістів УБЛ. Другий дебют баскетболіста в помаранчево-чорній формі відбудеться сьогодні у виїзній грі проти «Дніпра», повідомляє прес-служба «Черкаських Мавп».

У послужному списку цього гравця значаться такі команди, як: «Олімпіакос», «Летувос Рітас», «Більбао», «Будучность», «Хімік», «Туров» та «Полфарм».

Цікаво, що з черкаської командою Іван тренується вже близько місяця. Саме тут Кольєвіч підтримував свою форму після нещодавнього припинення співпраці з польським «Полформом».

– Знайти рівноцінну заміну такому гравцеві, як Соломон, фактично нереально, – говорить головний тренер БК «Черкаські Мавпи» Володимир Холопов. – Кольєвіч – це гравець, якого дуже добре знають в Черкасах. Також він гарно знає наш системний напад, комбінації він вивчив протягом останнього місяця, коли тренувався разом з командою. Попри те, що Іван певний час був без команди, зараз він перебуває в гарній фізичній формі. Думаю, він має нам допомогти.

Захисник «Черкаських Мавп» Вілл Соломон через травму не зміг взяти участь і в «Матчі Зірок Суперліги». Однак навіть попри це, його ігрові можливості були відзначені Суперлігою. Хоч найрезультативніший гравець Суперліги фактично і не брав участі в матчі, все ж таки отримав престижну форму команди «Легіон». Учора форму «зіркового» матчу зі своїм ігровим номером Соломон отримав з рук директора БК «Черкаські Мавпи» Володимира Гриценко, інформує прес-служба баскетбольного клубу.

– Мені дуже шкода, що не вдалося взяти участі в цій грі. За свою кар’єру я грав майже у всіх «Матчах Зірок», – говорить баскетболіст Соломон. – До того ж, я мав бути єдиним представником «Черкаських Мавп», тому в цій грі мені дуже хотілося якісно представити Черкаси й показати всім, на що я здатен. Шкода, але це життя.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100