реклама

реклама

Одним із першочергових завдань Маньківської районної філії Черкаського ОЦЗ є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якіснішим задоволенням їх потреб. Залученню роботодавців до співпраці передує активна інформаційно-роз'яснювальна робота про можливості служби зайнятості щодо підвищення якості та рівня комунікації з роботодавцями, шляхом впровадження сучасних телекомунікаційних технологій.

Одним із напрямків електронної комунікації роботодавця та служби зайнятості, є нещодавно впроваджений, але вже досить популярний «Електронний кабінет роботодавця», сервіс якого знаходиться на офіційному веб-сайті Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості».

Маньківка

Вже 12 роботодавців Маньківського району ефективно використовують цей сервіс,  заявивши про 11 актуальних вакансій, не витрачаючи часу на відвідування сервісної установи та заповнення бланків відповідної форми. Крім цього, вони мають змогу оперативно в режимі он-лайн переглядати стан укомплектування заявлених вакансій, історію направлень шукачів роботи, виконання договорів на громадські роботи та на роботи тимчасового характеру, а також проходити анкетування щодо потреби у працівниках на наступний рік в розрізі професій.

При спілкуванні з роботодавцями, які користуються послугою «Електронний кабінет роботодавця», фахівці Маньківської районної філії Черкаського ОЦЗ отримують схвальні відгуки про те, що такий сервіс сприяє покращенню співпраці з районною філією щодо задоволення їх кадрових потреб та робить послуги служби зайнятості більш доступними для населення.

«Першочергове завдання – поширення оперативної інформації про переваги «Електронного кабінету роботодавців» серед всіх учасників ринку праці, що створюють попит на робочу силу. Адже саме налагодження тісної співпраці з місцевими роботодавцями сприяє задоволенню їх кадрових потреб, а застосування всього комплексу методів роботи з населенням та роботодавцями, впровадження нових підходів в роботі мають позитивний результат», - коментує директор Маньківської районної філії ОЦЗ Галина Гаврилюк.

Маньківська районна філії ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100