реклама

реклама

Днями Звенигородською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості було організовано та проведено День відкритих дверей у «Філія аптеки № 50 ЦРА» Черкаського обласного комунального підприємства «Фармація». У заході взяли участь завідувач аптеки Наталія Антонюк, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт та 10 шукачів роботи.

Філія аптеки щоденно приймає сотні покупців. На ринку праці району підприємство здійснює свою діяльність вже понад 25 років. Слід відмітити, що ця аптека долучилась до  Урядової програми «Доступні ліки» - за спеціальними рецептами безкоштовно чи за невелику доплату тут відпускаються ліки від серцево-судинних захворювань, діабету II типу та бронхіальної астми.

Звенигородка

Захід проходив у приміщенні аптеки, під час якого Наталія Антонюк провела невеличку екскурсію та розповіла про базові принципи роботи фармацевта та ознайомила з основними вимогами до своїх працівників: «Ми прагнемо, щоб кожен клієнт, який звернувся до нас за консультацією чи за покупкою ліків, отримав кваліфіковану допомогу високого рівня», - наголосила завідувач аптеки.

Під час заходу Оксана Шпунт детально розповіла про результати співпраці районної філії з цим підприємством, а також звернула увагу присутніх на соціальні послуги, які здійснює служба зайнятості та надала роз’яснення щодо чинного законодавства України «Про зайнятість населення».

Наприкінці заходу роботодавець провела індивідуальні співбесіди з шукачами роботи та відповіла на запитання, які виникали у потенційних працівників цього підприємства.

Звенигородська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Л 24.09.2018 22:05
До Звенигородської аптеки одночасно прийшли шукати роботу 10 фармацевтів чи провізорів ? :eek:
Це мабуть втрапить у книгу рекордів. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100