Інформацію про усунення вищим партійним керівництвом Тетяни Чорномаз від виконання обов’язків голови Черкаського обласного осередку «Свободи», яку поширили вчора місцеві ЗМІ, черкаські «свободівці» не підтверджують, але й не заперечують.



Зокрема цю інформацію «Прочерку» відмовилися коментувати керівник обласного виборчого штабу «Свободи» Сергій Рудик та керівник прес-служби обласної організації партії Юрій Ботнар.

Так, делегований з Києва на Черкащину організовувати для «Свободи» вибори Сергій Рудик був спантеличений подібною інформацією і попросив журналіста перетелефонувати. Проте після повторного дзвінка сказав:

– Вибачте, я не буду коментувати цю інформацію, – відреагував Рудик.

– Офіційної позиції партії з цього питання ще немає, – сказав Юрій Ботнар.

– Нема ніякого коментаря. Щоб Тетяна Чорномаз не очолювала обласний осередок партії, потрібно провести звітно-виборчі збори, а їх не було, – повідомив «Прочерку» голова Черкаської міської організації партії «ВО «Свобода» Михайло Вакуленко.

У свою чергу, в Києві подібну інформацію про кадрові зміни в черкаській «Свободі» називають чутками.

– Спершу будь-яка офіційна інформація з’являється на головному сайті «Свободи», а інформації про кадрові зміни на Черкащині я там не бачив, – сказав «Прочерку» керівник прес-служби «ВО «Свобода» Юрій Сиротюк. – Наскільки мені відомо, пані Тетяна зараз знаходиться в лікарні. Можливо, саме з цим пов’язані і відповідні чутки. Взагалі ж у нас зараз відбувається перебудова обласних організацій партії, які переформатовуються у виборчі штаби. Бо, на відміну від інших партій, де на вибори запрошують зі сторони якихось політтехнологів, ми розраховуємо на власні сили. А будь-які кадрові висновки у нашій партії робляться за результатами виборів, коли видно результат.

Разом з тим деякі члени об’єднаної опозиції пов’язують поширення подібної інформації про Тетяну Чорномаз з незадоволенням частиною партійців її роботою.

Додзвонитися до самої Тетяним Чорномаз «Прочерку» поки що не вдалося.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #7 Ein_Mann 06.03.2012 09:24
Шановні, а де була свобідка, коли Комуністи давали переконливі докази? Це на наших акціях одаричу його панську дупу нам"яли та закидали яйцями. Чому свободівці бумають, що вони оригінальні? Бачте тільки вони істину бачать... Брехуни та й годі, тільки коли почули дзвін, тоді й намагаються пропіаритись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Олег 01.03.2012 20:23
Скоро вибори, а значить скоро гроші. Але ротів на верхушці Черкаської свободи дуже багато, от вони й почали один одного намагатися з'їсти.
Але мені чомусь здається, що всю цю кашу в черкаській свободі заварив вакуленко, який можливу дуже хоче в крісло Чорномаз... :-* Побачимо чи його план спрацює.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Cherkasy 01.03.2012 20:15
Знайшов таку інфу:
Юрій Ботнар
голова Уманської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода",
заступник голови Черкаської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з питань молодіжної політики,
голова Черкаського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Сокіл"...

А тепер іще одне звання.
Хлопець звання напевно колекціонує :lol: . А після присвоєння нового звання напевно піде й нап'ється.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Руд 01.03.2012 18:02
Оприлюднення в ЗМІ інформації про те, що Тетяна Чорномаз відсторонена від керівництва обласним осередком не є новиною для місцевих партійців. Вони вже тривалий час спостерігають за протистоянням між нею та призначеним керівництвом партії начальником обласного виборчого штабу «Свободи» Сергієм Рудиком.
Конфлікт у Черкаській організації став одним з основних питань політради «Свободи», проведеної 22 лютого 2012 року в м. Києві. За свідченням її учасників з області, питання було наскільки закритим, що в учасників наради відібрали мобільні телефони.
За результатами політради Рудика, Чорномаз та керівника Черкаської міської організації Михайла Вакуленка усунуто від виконання обов’язків.
Непримиренна позиція керівництва обкому – або ми, або Рудик призвела до досить неочікуваного повороту долі. Тимчасово виконуючим обов’язки голови обкому призначено Юрія Ботнара – фактично праву руку Т. Чорномаз.
Сподіваємось він з честю відстоїть інтереси власної організації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Коропчик 01.03.2012 14:52
Тетяна може де-юре залишається, але керівництво штабами взяв у свої руки Рудик, а це кошти, а вона не хоче бути неоплачуваним патріотом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Оксана Колісник 01.03.2012 14:16
Ой, думаю, що це пов'язано із "активностями" навколо "хасидського питання" в Умані. Для того, щоб одній "активності" було комфортніше, інша "активність" має стати керованішою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Моня Рабинович 01.03.2012 13:40
А оно ей надо ? !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100