реклама

реклама

День відкритих дверей для студентів правничих факультетів навчальних закладів Черкас провела Державна виконавча служба Черкаської області 27 вересня.

0-02-04-b41a486db2f3d7b82127806205036cfe6e4691caa8a855fc67e5bb5941964a95_cc14aea1

З особливостями нелегкої, відповідальної, але цікавої і престижної роботи державного виконавця познайомилися студенти Черкаського факультету Національного університету "Одеська юридична академія", Черкаського національного університету ім.Богдана Хмельницького, Черкаського інституту ДВНЗ «Університет банківської справи», Східноєвропейського університету та Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу.

Захід приурочено до Дня юриста, який відзначається 8 жовтня.

– Робота державного виконавця – прекрасний старт для молодого юриста. Вона дає широкий практичний досвід, досить непогане матеріальне забезпечення, перспективи для самореалізації та кар’єрного зростання. До того ж зараз активно розвивається інститут приватного виконавця, а це теж хороші перспективи, – зазначив начальник Управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Юрій Вишневський.

Студенти мали можливість поспілкуватися з керівниками різних відділів ДВС, побувати в кабінетах державних виконавців, дізнатися відповіді на свої запитання. Усіх охочих запросили проходити тут практику, а в подальшому – й працевлаштуватися на роботу.

прес-служба Головного територіального управління юстиції у Черкаській
області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100