реклама

реклама

Сьогоднішнє відкриття у Черкасах гімнастичного спортивного комплексу, до створення якого чимало зусиль доклали представники ВО «Свобода» в міській владі, спонукало лідера партії Олега Тягнибока призначити свій візит до нашого обласного центру саме на цей день.

DSC_0670

Нагадаємо новий спортивний комплекс на три зали, в якому займатимуться спортивною та художньою гімнастикою близько трьохсот маленьких черкащан, відкрився в приміщенні колишнього кінотеатру «Мир».

За словами заступника міського голови, свободівця Юрія Ботнара, міська влада й далі розвиватиме спортивну інфраструктуру Черкас, щоб наша нація, черкаська громада були здоровими і сильними. Юрій Андрійович подякував усім, хто доклав зусиль до створення комплексу.

Олег Тягнибок, вітаючи черкащан із визначною подією, побажав, щоб гімнасти і гімнастки – вихованці черкаської міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» – прославляли Україну і Черкащину визначними спортивними перемогами.

– Звісно, не на всіх чекає кар’єра професійних спортсменів, – зазначив Олег Тягнибок. – Дехто просто стануть здоровішими і сильнішими, навчаться дисципліні, певним правилам життя. Тому що українська дитина не повинна весь час сидіти за ґаджетами (в кращому випадку), а в гіршому випадку – «тусуватися» по всяких бандитських місцях, наркоманити, пиячити. Молоді люди потрапляють у такі ситуації тоді, коли вони не зайняті позитивною діяльністю. Тому очевидно, що одне з головних завдань влади – це розвиток фізкультури і спорту.

Олег Тягнибок наголосив, що вся діяльність свободівців спрямована на те, «щоб наші діти, наші внуки мали майбутнє».

– Мені б хотілося, щоб наше покоління було останнім, яке бореться за Україну. Я хочу, щоб наступні покоління лише користувалися здобутками великої успішної Української держави. Важливо забрати дітей з вулиці, допомогти організувати своє дозвілля, ставати сильними. Як відомо, в здоровому тілі здоровий дух! Я маю надію, що цей спорткомплекс, а також комплекси для інших видів спорту, які відкриваються у в цьому місті, зроблять Черкаси спортивною столицею України. Для цього є всі передумови! – наголосив лідер «Свободи».

DSC_0647

DSC_0681

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #8 В. Белий 01.10.2018 16:46
А ці "свободівці" Цитую Гроші:
Де ще Тягнибоку залишилося «тусуватися», як не в Черкасах.

Тут , завдяки меру, у нього більше всього однопартійців у владі))) Бабки капають партія живе)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #7 Лошара 01.10.2018 10:10
Чого його дрібниться? Хай уже Черкаси будуть не спортивною, а взагалі столицею з навішування локшини під час виборчих перегонів. Це реально з врахуванням результатів попередніх виборів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #6 Гроші 01.10.2018 09:21
Де ще Тягнибоку залишилося «тусуватися», як не в Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #5 Черкасчанин 01.10.2018 08:15
Олежка стал свадебным генералом? :cry: :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #4 Перехожий 30.09.2018 23:31
Що тільки перед виборами не нателіпають...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #3 АдеШвайка? 30.09.2018 22:18
Ну, скажем так, що Свобода до цього гімнастичного залу (до речі, який було заплановано до вводу у експлуатацію, ще у другому кварталі 2017 року і дивно чому тоді не чули Тягнибока?) трохи не тим боком. Поки його ремонтували тут цілий агітаційний серіл зняв депутат від БПП Петренко, потім тут піарилися депутати міської Батьківщини, а передвиборчі лаври вирішили віддати Свободі. Це добре, що нарешті через півтора року відкрили, але заразом завезіть Тягнибока на запасне футбольне поле. Хай він там ще у бурьянах шось цікаве розповість :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #2 косяк 30.09.2018 21:32
пиарятсья за бюджетные деньги, деньги людей налогоплательщи ков города
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 містянин 30.09.2018 20:40
Маршрути розкрадання грошей визначені: Черкаси - "спортивна столиця світу" :lol: :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100