реклама

реклама

Деякі заклади освіти чинять незначний спротив запровадженню в Черкасах електронних щоденників, проте справа рухається, і вже незабаром проект запрацює. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Сергій Воронов.

42535193_1464108483732742_6122716673494482944_n – Наразі система наповнюється контентом: туди забивають графіки уроків, інформацію про вчителів, телефони батьків тощо, – розповів пан Воронов. – На цю роботу вже пішов практично місяць. Зараз по школах будемо розвозити спеціальні комп'ютерні планшети... У закладах освіти є невеликий супротив, бо ведення електронних щоденників – це додаткова робота. Проте ми будемо звертатися до Міністерства освіти і науки з ініціативою, щоб у Черкасах та Сумах, де запроваджується проект «електронний щоденник», дозволили відмовитися від паперових журналів, аби вчителям не робити подвійну роботу.

У школах, де раніше було запроваджено електронні щоденники, до них уже звикли та вважають звичайною річчю.

– Черкаські вчителі прогресивні, й, що цікаво, педагоги старшого віку входять у ці процеси навіть швидше, ніж молоді, – зазначив Сергій Воронов. – Сьогодні я підписую наказ про впровадження проекту «електронна школа». Сподіваюся, справа піде.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Анастасия 09.11.2018 00:06
Ініціатива хороша, але як бути зі щоденником якщо клас ділиться на працю (хлопці /дівчата)?
Як оцінки будуть з'являтися батькам ( онлайн в ту ж мить? Чи буде там відвідування та домашнє завдання??? І як бути, якщо щоденників видали школі меньше, ніж наявних вчителів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 иван 01.10.2018 17:37
А когда это скоро???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100