реклама

реклама

Молода черкаська матуся у декреті виграла ноутбук.  Наталія Розумна взяла участь в акції “Backtoschool з Mastercard та ПриватБанком” і стала однією із сотні переможців з усієї України, які отримають головний приз акції - сучасний ноутбук.

За умовами акції, потрібно було зареєструватись на сайті ПриватБанку і здійснити покупку через будь-який POS-термінал своєю карткою Mastercard на суму не менше 50 грн.

“Побачила лист на електронці від ПриватБанку. Відкрила, прочитала про акцію. Зареєструвалась, буквально у один клік, та ні на що не сподіваючись, забула про акцію. А от коли мені зателефонували та повідомили про перемогу, я злякалася й не повірила. Зателефонувала на гарячу лінію ПриватБанку з уточненнями чи це правда і неймовірно зраділа, що це не шахрайство,  - розповіла Наталія Розумна”.

Наталя планує започаткувати власну справу, спираючись за знання  в сфері ІТ, тож незабаром на одного малого підприємця на Черкащині стане більше.

“Це взагалі якесь диво, бо напередодні зламався мій ноутбук і я практично “заламувала руки” від необхідності купівлі нового. Я працюю в сфері ІТ і без ноутбуку, як “без рук”, адже планую стати підприємцем.  А тут така вдача! Дуже доречний подарунок! Дякую! - поділилася своїми враженнями Наталія.

Крім молодої мами, ноутбуки  LenovoIdeaPad 320-15ISK (80XH022SRA) отримають ще 99 українців різних міст, які взяли участь в акції та перемогли. Крім цього, ще 500 учасників акції виграли сертифікати у мережу спеціалізованих канцелярських магазинів AKVAREL. На Черкащині виявилося 7 жінок-переможців, 6 з яких отримали подарункові сертифікати магазинів AKVAREL на суму 500 гривень.

Нагадаємо, акція “Backtoschool з Mastercard та ПриватБанком” проходила з 15 серпня 2018 року по 30 вересня 2018 року. Участь в акції взяли понад 11 500 клієнтів ПриватБанку. Ознайомитись з іншими банківськими акціями та взяти участь можна на сайті “Усі акції ПриватБанку”.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100