реклама

реклама

У різні роки на Черкащині були зрадники. Так віце-спікер Микола Томенко пояснює конфлікт, що розгорівся у золотоніській «Батьківщині» після зміни керівника міської партійної організації. Після кадрових перестановок актив місцевої організації вирішив назвати свою фракцію «Батьківщина» без Томенка», звинувативши останнього у розбраті між партійцями.

– До початку виборчої кампанії у нас не повинно залишитися жодної людини, яка б ввечері говорила, що вона підтримує «Батьківщину», а на наступний вдень голосувала за Партію регіонів. Це нечесно. Тому ті люди, які обіцяли владі правильно працювати в комісіях в інтересах влади не будуть в «Батьківщині», – сказав сьогодні на прес-конференції у Черкасах Микола Томенко.

На його переконання, після того як обласна організація партії за згодою Києва виключила з «Батьківщини» тих золотоніських депутатів, що два роки співпрацювали з Партією регіонів, віце-спікер радить їм уточнити назву.

– Їм треба назвати фракцію «Фракція за Януковича, Губського, Войцехівського, але без Томенка». Це мене абсолютно влаштовує. Не можна два роки голосувати разом з Партією регіонів, два роки захищати інтереси тієї партії, яка виступає проти черкащан і України, і прикриватися квитками партії «Батьківщина». Це питання неодноразово обговорювалося і в Києві, і в Черкасах. Зрозуміло, що ми втратимо кілька депутатів, але збережемо своє чесне і принципове ім’я, – запевняє Микола Томенко. – Я був на засіданні міської організації в цю суботу. у нас там достатньо серйозний колектив, щоб займати принципову позицію.

Микола Томенко зазначив, що «Батьківщина» «очищається» не лише в Золотоноші. Подібні процеси будуть проходити ще в чотирьох районних центрах області.

– У Каневі депутати додумались проголосувати, щоб за бюджетні гроші видати квартиру голові РДА, – пригадав Микола Томенко, зазначивши, що процес очищення проходив свого часу і в Київській області, де також було дві організації: – Такого не буде в Черкаській області. Тому ми це зробили зараз, до 30 квітня, коли матимемо остаточний варіант виборчого законопроекту.

Попутно Микола Томенко передав вітання голові Черкаської облдержадміністрації Сергію Тулубу.

– Якщо він разом зі своїми ставлениками сподівається, що за рахунок псевдо-«Батьківщини» порахує голоси як потрібно, то хочу його розчарувати. Ми направимо тих людей в комісії, які порахують так, як люди справді голосували. У різні роки на Черкащину були зрадники. Колись з хлібом-сіллю зустрічали татар. Коли німці приходили, то поліцаями ставали. Якщо є зрадники зараз, нічого страшного немає. Головне їх виключити вчасно і все буде нормально. Робота ведеться. За опозицію в Черкаській області готові голосувати дві третини. Тому я розумію, чому влада в істериці. Вона шукає наших слабких людей… Ми спокійно до цього ставимося. Втратимо десять депутатів зрадників, але зміцнимо партійну організацію. Я переконаний, що у всіх округах, які будуть в Черкаській області опозиція переможе! – наголосив Микола Томенко.

реклама

Коментарі  

 
+6 #33 Крестьянин 08.03.2012 00:24
Николаю советую не трепологией заниматься, а ехать под тюрьму Юлю поддерживать. А то получается, что "зрадники" и под судом, и под тюрьмой добиваются справедливости, Томенко только оценивает их работу. Кстати, а как он оценивает свою деятельность на посту заместителя ВР, это сотрудничество с властью или как?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #32 Капітан 08.03.2012 00:18
Ой, Коля! Якщо в Золотоноші ти обираєш таку "сильну" команду (Говоркова, Соколан, Лисянський і Ко), то такий авторитет ти і матимеш. Вони всі до одного просилися в команду нового мера, але він їх не взяв. Войцехівський, між іншим, класний господар і нормальний мужик. Він не про рейтинги думає, а містом серйозно займається. Твоя ж робота - м'ячики роздавати та розповідати казочки про зрадників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #31 ІГОР 07.03.2012 14:30
господи скільки ж можна писати одне й те саме навіть стиль не змінюючи(поляхо м і ко)вигнали правильно і зробили!або спитайте людей про свого поляха в Чорнобаї Золотоноші Кривоносівці...хотів в нардепи шизік піти та розумні люди подумали згадали як в обл. раду попав(не вигравши на окрузі)та й відмовили а тепер пішов оцей бруд із номера в номер... скільки можна лизати зад губському.де він був всі ці роки а як вибори близько тут як тут задовбав уже...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #30 Марта 07.03.2012 12:10
Пана Томенко прийшов час думати про самоочищення. І Вам і вашому черкаському осередку,персон ально Бондаренку та Гресю, потріно ставити "політичну клізму".
Тільки так Ви спроможні звільнитися від "владного запору" та "морального лайна"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #29 Батьківщина без Томенка 07.03.2012 11:21
Хочеться запитати в пана Томенка, а за що фракція проголосувала всупереч і не накористь виборцю міста? Чи позиція пана Томенка, чим гірше будуть жити жителі міста, тим більше вони будуть "дякувати" за те, що ми блокуємо бюджет, щоб не вивозилося своєчасно сміття в місті, не виплачувалася заробітна плата бюджетникам, не чистилися дороги,не ремонтувалися очисні споруди та ін. Він там наверху вважає, що ми в такому малому містечку повинні "перегризти" горла один одному, а він там , користуючись вимушеною відсутністю Юлі, спокійно буде "торгувати" виборчими місцями в списку, голосувати за те,що йому вигідно,принижу вати людей, на чиїх кістках він попав в "слуги народу", з чистою совістю сидіди в "кріслі" рядом з прибічниками провладної партії і при цьому бити себе в груди який він "патріот", і тим часом за спиною Юлі створювати Блок Томенка.Схаменіться ,пане Томонко,таке враження, що чим довше Юля сидітиме за гратами, тим вигідніше Вам......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #28 правдолюбець 07.03.2012 11:01
Цитую СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА:
Каневско-квартирное предательство как могло произойти?
Цікаво, а за які кошти пан Томенко придбав житло в Києві, чи не за державні, чи за "чесно" зароблені? Підкажіть,пан Томенко, а де можна чесно заробити на квартиру в Києві,? Чи вже не один округ продано?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #27 Реаліст 07.03.2012 00:11
Толя розуміє, що щось не так і починає зрадників шукати. А їх не треба шукати, а самому СМАТЫВАТЬСЯ або проситися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #26 НАРОД 06.03.2012 22:31
Цитую Марія:
Правильно. Від зрадників треба очищатись. І поки раньше- таки краще. І не Томенка треба звинувачувати у зраді списочників, а нас, українців. Які в своїй сущності продажні. А в регіоналів не продажні? Подивіться скільки туди побігло, чи під тиском, чи самі боячись за свої задні місця перебігли. А скоро від них побіжать. І уже біжать, аж виляски встають. Треба починати кожному із себе. А не шукати винних у продажності.
ПО-перше, треба розібратись,що таке зрада.Якщо говорить про опозиційність, то Гресь(дружок)це самий яскравий приклад глухого АНАБІОЗУ Черкаського БЮТу(ЦЕ НЕ ЗРАДА,_ЦЕ ТОРІЧЕЛЕВА ПУСТОТА).По-друге, не гоже ототожнювати украінський народ з якимись гнилими розборками,нази ваючи людей зрадниками-хто ви такі,щоб давать такі оцінки.Народ мудрий і сам розбереться де піна.А коли говорять, треба починати з себе,то це просто болтовня,адже ми не лізем до влади і не претиндуем на роль рятувальників націі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #25 До речі! 06.03.2012 21:27
Цитую Юрченко:
Хай розкаже як вони з Гресьом фракцію прос................

До речі, а де фракція в Черкаській обласній раді, яку формували виходці з ПРП.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #24 ПРП проти БЮТа 06.03.2012 21:11
Цитую Марія:
Правильно. Від зрадників треба очищатись. І поки раньше- таки краще. А скоро від них побіжать. І уже біжать, аж виляски встають. Треба починати кожному із себе.

Вони й почали -Томенко, Гресь, Бондаренко, Булатецький в БЮТ прийшли з партії Реформи і Порядок ( Пензеника. який пішов а шпіонів залишив)Слуцька з Нашої України- Ющенка, любить Турчинова, як Ющенко-Юлю.В БЮТі розтавляють всіх з ПРП.БЮТ платить. а Пензеник керує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100