реклама

реклама

Президента Петра Порошенка приблизно через 2 місяці знов чекають на Черкащині. Про це під час сьогоднішнього засідання обласної Ради регіонального розвитку повідомив голова ОДА Олександр Вельбівець.

Вельбiвець2

– Децентралізація є однією з найуспішніших реформ, ініційованих Президентом України. Вона на сьогоднішній день уже дала свої результати. Кількість об’єднаних територіальних громад з року в рік зростає. Активна робота в цьому напрямку на Черкащині продемонстрована саме в останній період, – наголосив Олександр Вельбівець. – Не скажу, що цей процес проходить ідеально, але разом з тим це є абсолютна вимога Президента України, який, демонструючи з першого моменту декларування свого наміру запровадити цю реформу, до останнього дня стоїть непохитно на своїй позиції, навіть усвідомлюючи, що в певний момент для нього це політично невигідно. Але, разом з тим, він непохитний у своєму курсі на децентралізацію, на впровадження реформ.

Олександр Вельбівець наголосив, що в районах і ОТГ необхідно відпрацювати плани розвитку районів на 2019-2020 роки відповідно до «посилів», які дають обласні департаменти і управління, із тим, щоб потім узагальнити ці плани на обласному рівні у своєрідну «дорожню карту розвитку Черкаської області».

– Я, мабуть, анонсую наперед, але я це чув, і на цьому наголошував Президент Петро Олексійович Порошенко (навіть у день представлення мене на посаді голови облдержадміністрації), що наші зустрічі будуть частішими, і за пару місяців він знов відвідає Черкащину, – зазначив Олександр Вельбівець. – Я абсолютно впевнений, що ті завдання, які ставилися нам, керівникам областей, пов’язані з тим, що на представленні таких планів розвитку територій у кожному з регіонів України буде присутній безпосередньо сам голова Ради регіонального розвитку України, Президент України Петро Олексійович Порошенко. Тому я хочу, щоб ви всі чітко усвідомили саме орієнтацію на якість виконання покладених у цьому напрямку завдань.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #8 Аваз Штірліц 01.12.2018 07:52
ТОМУ ЩО НЕПОХИТНИЙ.
Як януковоч.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 ченчик 30.11.2018 21:47
Одним вже відмінили вибори до ОТГ, так що це зараз не велика подія- робота ОТГ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 ??? 30.11.2018 19:56
"Тому я хочу, щоб ви всі чітко усвідомили саме орієнтацію"(С)
Це погроза? :oops: Він з БПП чи з партії Ляшка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Прихожанка всех облрад 30.11.2018 19:18
Александр Иванович? Здравствуйте! Это пишет Вам одна Ваша поклонница, пока незнакомка, но безумно мечтающая познакомиться. Вы до какого часа теперь обычно работаете? До четырёх? У меня есть предвыборный план, как укрепить шатающееся кресло нашего дорогого и нэпохытного Петра Алексеевича. А я Вам ещё позвоню. Я очень настойчивая.
Вечно Ваша ирина!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 ЮЗР 30.11.2018 18:50
Сраколиз
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Не з того починає 30.11.2018 17:53
Мені зовсім не цікаво, скільки разів, коли і хто приїде з Києва в Черкаси.
Схоже, Вельбівець ще не в курсі, які у нього посадові обов'язки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Теж анонсую наперед 30.11.2018 16:25
"Я, мабуть, анонсую наперед, але я це чув..."(С)
Власне, "анонсувать назад" неможливо - то вже гальмуванням називатиметься.
Пане губєр, я вже купив попкорн і жду до 30 січня візиту Ліксєіча. Якщо збрехав - компенсуєш мені вартіть покорну. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Сьоня 30.11.2018 16:25
Ох і любить оцей Вельбівець, чи як його там, президента. Ох і любить. У трьох реченнях пять разів згадав. *************** ********8
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100