реклама

реклама

Лісомисливський центр надання адміністративних послуг діятиме у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Його урочисто відкрили 5 грудня голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Вельбівець та керівник лісової галузі Черкащини Олександр Дзюбенко.

1-1

Тож відтепер громадяни, які хочуть отримати чи обміняти дозвільні документи для полювання, чи експортери лісоматеріалів, які мають отримати сертифікат про їх походження, можуть це зробити в одному місці – окремо облаштованому центрі при облуправлінні.

2

“Така інновація у роботі є гарним прикладом реалізації державної політики децентралізації в частині наближення послуг до споживача, зменшення витрат часу на отримання рішень, документів від органів управління будь-якого напрямку, у цьому випадку – лісомисливського. Це насправді дуже потрібно і важливо, адже для громадян спрощується система ходіння по кабінетах з метою отримання адміністративних послуг – і все це працюватиме за принципом “єдиного вікна”, – зазначив очільник області Олександр Вельбівець.

3

Начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко наголосив, що в області зареєстровано понад 20 тисяч мисливців – більшість з них щорічно звертаються до облуправління за дозвільними документами. Крім того, щорічно видається понад півтори тисячі сертифікатів про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.

“Новий Лісомисливський центр сприятиме зручності та оперативності надання адміністративних послуг у галузі лісового та мисливського господарства. Ми впевнені, що відвідувачі позитивно оцінять наші нові підходи до видачі дозвільних документів”, – зауважив головний лісівник Черкащини Олександр Дзюбенко.

4

До слова, Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства надає наступні адміністративні послуги:

видача посвідчення мисливця;

видача контрольної картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання;

видача дублікату посвідчення мисливця;

видача дублікату контрольної картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання;

видача сертифіката про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.

8

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Lok 06.12.2018 15:56
А нікого не турбує що ЦНАП це центр надання адмінпослуг. І мав би бути один. Це кожна контора тепер свій ЦНАП відкривати буде??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100