реклама

реклама

Щомісяця в Україні утворюються нові ОТГ. Пані Лідія - кандидат на посаду голови ОТГ в Черкаській області. До новоствореної громади увійде три селища з населенням понад 5 000 людей. В районі чимало проблемних інфраструктурних об'єктів, та жінка вже має план дій, інформують Подробиці

47679828_812026359129326_3299924670320476160_n

"Плануємо на стадіоні зробити комплекс - молодіжний, спортивний, і взагалі - молоді потрібно багато уваги приділяти. Може на базі наших існуючих Будників культури можна зробити спортивні секції щоб працювали такі молодіжні центри", - запевняє Лідія Зайва, кандидат на посаду голови Балаклеївської ОТГ.

На честь дня ОТГ до Києва з'їхалося декілька десятків таких, як Лідія - представників місцевих громад, селищних та міських депутатів. Більшість - члени "Партії зелених". З'їзд традиційно скликав народний депутат Сергій Рудик.

"Важко зрозуміти, чим живе сьогодні сільська громада, якщо ти з ними не спілкуєшся. Це спілкування має бути двостороннім. Народний депутат має там постійно бувати, ми маємо розуміти, що крім питання економіки виробництва, яке треба безперечно відновлювати - є ще й питання природи, які однозначно не мають бути на другому місці", - наголосив Сергій Рудик, народний депутат, "Партія зелених".

Поділитися європейським досвідом приїхав фінський депутат від "Партії зелених". Він на останніх тамтешніх президентських виборах посів друге місце.

"У Фінляндії 50% влади в ОТГ, та взагалі на місцях, мають "зелені". Також на майбутніх парламентських виборах ми плануємо увійти в трійку найпопулярніших партій - і це дуже важливо. В Європі роль "зелених" набагато більша, а ніж в Україні, нажаль. Ми постійно співпрацюємо із нашими українськими колегами. Вони активно виступають на міжнародних платформах і завжди презентують всі ваші проблеми", - зазначив Пекка Гаавісто, депутат фінського парламенту.

«Добре, коли активні депутати не перестають вивчати успіхи європейців у побудові справедливих суспільств. Нескандальний, але один з найпродуктивніших депутатів-мажоритарників Сергій Рудик освоює нові досвіди і нові знання безперервно, поряд із військовим збором резервістів, який він відбігав по полігонах, тепер інші полігони - фінське місцеве самоврядування варте того, щоб перенести його досвід в Україну. мабуть варто вже найближчим часом чекати фінів у Смілі», – хвалить Рудика політолог Володимир Цибулько у "Фейсбуці".

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 .. и финн и ныне дикий .. 10.12.2018 11:15
Рудик сегодня не сам, а с мамками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100